Danla Bilic

Sana bulurum ben Giresunlu bir tane daha. :A :sunglasses::relieved:
yok valla bir bir giresunludan çok çektik bir dahaki sefer giresuna en uzak noktalardan birine bakmam lazım avustralya veya yeni zellanda civarı uygun şeyler var diye duymuştum :)

o gün izlemiştim yorum yapmayı unutmuşum komik ve sempatik bir kız:) kızlarla dalğa geçmesi ise normal bir durum kız kızı sevmez yani her kızın içindeki duyguları dışa vurmuş kızcağız :)

bende canım baldızım makyajı yapmayı düşünüyorum:) umarım baldızı bol bir kapıya tünerim :) @Çiğdem- i alsam olmaz bir kere tek kız, baldızsız kapı :) @dosimosi de şansımı denesem canım baldız makyajı yapma imkanım doğarmı acaba ?:)
ay neyse canım kumam makyajı yaparım bende :)
okumadim yazilari ama bildiğimiz makyajsa sen başka kapıya :A
ben bile makyaj kullanmıyorm :D doğal güzellikten yanayım :A

okumadim yazilari ama bildiğimiz makyajsa sen başka kapıya :A
ben bile makyaj kullanmıyorm :D doğal güzellikten yanayım :A
bende doğal güzelliğimi kullanıyorum karşıdakini etkilemek için ama karşıdaki kişi sayısı beş altı olunca etkiyi arttırmak şart:) o yüzden biraz makyaja ihtiyaç duyulabilir yani :)
mesajı hadi okumadın bari danya biliçe bir göz ataydın kız sizinkilerden bahsediyor :)

bende doğal güzelliğimi kullanıyorum karşıdakini etkilemek için ama karşıdaki kişi sayısı beş altı olunca etkiyi arttırmak şart:) o yüzden biraz makyaja ihtiyaç duyulabilir yani :)
mesajı hadi okumadın bari danya biliçe bir göz ataydın kız sizinkilerden bahsediyor :)
ilgimi çekmedi bakmadım konuya :)

sende ilgimi çekmiyorsun ama mecburen ilgileniyoruz işte:) forumdaki kız kıtlığına bir çare bulmak lazım tek tük kız var hepside kötü :)
ben kiz icin ilgimi çekmiyor dedim sen direk bana dedin peki tesekkurler

Sana bulurum ben Giresunlu bir tane daha. :A :sunglasses::relieved:
@Çiğdem- erken yatıyor aslında sabahın köründe foruma damlaması lazım ama kız çok uykucu onu alan hapı yuttu :) sabah kalkıcam kahvaltımı kendim yapıcam öğlen yemeğini kendim yapıcam akşam gelicemki bu sefer foruma dalmış akşam yemeğide yok:) sonra tam gece üç beş laflaşırız aksiyona başlarız diye umut edeceğim bir bakıcamki kız erken saatte tüneyip uyumuş ? ne anladık bu evlilikten :)
ben kendime yeni kız bakıyorum zaten bu civarlarda, hogathayla olmaz bu iş :)
hhhhha aa demeek baska kız bulursun destereye giresundan harun efendi 😵

hiçbir konuda anlaşamyn siz 2 koca kafa söz konusu benim gıybetim olunca çok iyi anlşıyorsunuz mşllah ayoll :A :A :A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

hhhhha aa demeek baska kız bulursun destereye giresundan harun efendi 😵

hiçbir konuda anlaşamyn siz 2 koca kafa söz konusu benim gıybetim olunca çok iyi anlşıyorsunuz mşllah ayoll :A :A :A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

dedikoduyu seven bir yapımız var @Harunnn60 la :) içimiz fesat yapacak bişey yok bundan sonra değişmeyiz :)

Arkadaşlar Whatsapp grubuna şu vasıfsız hanımın fotolarını atıp duruyor galeri dolmuş yine. :(