Kız kardeşim ile beraber oturup izliyoruz
Çok eğlenceli ya.Kız kardeşim ile beraber oturup izliyoruz
Çok eğlenceli ya.505 bin abonesi olmuş.Bu gidişler 1 Milyon olur.
Yok ya iyi bence vücutta iyi.50 milyon olsun Danla her şeyi hakediyor.Çok doğal.
Ama çirkin yani.
Yok ya iyi bence vücutta iyi.
Hele şu yalaak demesine bayılıyorum.
Aynen balık etli dediğn gibi.Makyajdan sonra evet güzel
Çok balık etli vücudu. Türk kızı tipik işte biraz Kezban.Ama yaratıcı bu zeka var. Esprileri yaptıkları güzel.
Aynen balık etli dediğn gibi.Bu hafta çatalları baya açmış.
Bunlar bi makyaj avcıları yarışması yapacaktı sonra kaldırdılar galiba.Evet boynuna kontur yapacakmış bir şeye de yaramadı.Kirpik çok hava katıyor ama bence abartıyor kirpik konusunda. Daha sade olanlar tercihimiz.
Bunlar bi makyaj avcıları yarışması yapacaktı sonra kaldırdılar galiba.
Bi sevgilisi var bunun zaten bende sevgilisini merak ediyorum.Onu takip edemem belki Danla olursa takip ederim.Benim en çok merak ettiğim şey Sinan ve şu tatlıcı çocuk. Bu iki isme taktım.
Bi sevgilisi var bunun zaten bende sevgilisini merak ediyorum.Acaba nasıl bi tip buldu.
Yok ya merak etmiyorum bence normal bi tip sinan sanki.Stalkliyorum diyordu dükkanını. Oranın sahibimi ayarttı sanırım.Bence ayı bir tip buldu. Esmer sakallı falan.
Sinan'ı merak etmiyor musun.
Yok ya merak etmiyorum bence normal bi tip sinan sanki.
Evet bencede ayı kro bi tip bulmuştur
Hahah
Hahah
Bu sefer cidden bulmuş her kızın istediği bir erkeği.
hadi sen bayansın sende makyaj yapma isteği uyandırması normaldeVideosunun başlıkları eğlenceli olan kişi. Makyaj videosu sevmeyen bana bile video izletiyorsa başarılı olduğunu söylemek yanlış olmaz.
off duru önverden son ra şimdide bu gerizekalımı çıktı ayoll bitmiyorlarSevmediğim birisini bir ortamda görünce ben.
https://twitter.com/x/status/832616125053546497
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @vadikızı @dosimosi @mrt-06 @Bully @MayısKralı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?