Starz Da Vinci's Demons - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5. bölümü izleyebilirsin daha izlemediysen, ben iki bölüm izlerim yarına kadar ?

Burda çene yaparken vakit geçti. How to Get Away With Murder ve 2 komedi dizimin bölümleri var onları bitireyim de süre kalırsa anca geçerim. Çünkü 5'ten sonra gazete okumaya geçiyorum ve bütün köşe yazılarını okuyorum. Hem uykuya da iyi geliyor.

ben gazete yazılarındanda yorumlardanda sıkıldım artık siyasetle ilgili hiçbişeyle ilgilenmiyorum

memleketten sıkıldım kısaca.... şeytan diyor git afrikaya ilkel bir kabileye katıl doğal hayatı yaşa sahtekarlıklardan yüzsüslüklerden yalancılardan uzak dur ?

Benimki alışkanlık, siyasetle iç içe bir evde büyüdüğüm için ilkokula giderken gazete okumaya başladım, yaklaşık 25 senedir de her gün 4-5 gazete okuyorum. Komik olan ne biliyor musun? İsmi lazım değil forumdaki 18-20 yaşında adamlar siyaset dersi vermeye kalkıyorlar ben dahil herkese. Siyaseti bizzat yaşayan ben bilirim, çünkü petrolden her gün mazotu ben alıyorum, ay sonu 440 lira Bağkur taksitini ben ödüyorum, mutfak tüpünün yanına pahallılıktan varılmıyor. vs. Burada babasından haşlık alıp bazı insanların ahkam kesmesini anlamıyorum. Belki sorsam marketteki zeytin ve peynirin fiyatı ne bilmez.
Biz tabii sert tepki gösterip kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyoruz orası ayrı.

3x4. bölüm
ilginç ve tuhaf birbölümdü ,
lucresianın yanındaki ergen veledi görünce buda neyin nesi dedim birde leo nun çocuğu çıkmazmı meğersem labirentte işkence çekerken leo hayalinde lucresia ile evlenmiş çocuk sahibi olmuş nicco öldürülmüş vanesssa kaçak durumda zoo kaçak durumda falan olaylar olaylar

yaşananların leo nun hayali olduğunu anladığımda zaten vanessa nın ölümüne pek sinirlenmedim @sürgünüm
dediğin gibi biraz gereksiz bir bölümdü riario nun yardım edeceğide belliydi zaten niyetini başta göstermişti ama herşeye rağmen hayalde olsa kırlarda bayırlarda dolaşmaları hoştu ben karanlık sahneleri sevmiyorum doğayla içli dışlı sahneler hoş oluyor

şu labirent işi ve tarrak kitabı konusu kapansa bizde rahatlayacağız saçma sapan konular birde olay tamamen o konular üstünde gidiyor sıkıcı bir hal alıyor dizi

3x5

Bir önceki bölümle aynı ayardaydı. İki bölümdür dizide düşüş var.

Labirentçi Riario Dragonetti'yi öldürmüş, ben kendisinin kolay kolay öleceğini sanmıyorum. Kötüye bir şey olmaz çünkü...

Lupo'ya da uyuz oldum kızları zindan da tutuyor şerefsiz bitch !

Biraz daha öne çıkan Da vinci icatlarının olduğu bölümler başlasa güzel olacak. Sürekli gizli saklı işler dönüp duruyor.
7.5/10

tüm sezonu bitirdim şimdi gelelim pointlere

1.sezon: 8.4
2.sezon: 8.8
3.sezon: 6 (zar zor)

3.sezonun senaryosu @EFE UYSAL ve @Billy Kane in dirilişi gibi zamazingoydu

gedik ahmet paşa otrantoda ölmüyor bir kere edirne de ölüyor
onu geç fatih sultan mehmetin yerine tahta geçen 2.beyazıt bile öldü dizide
dizide gördüğümüz vlad seferden 4 yıl önce ölmüş olmalıydı çok saçma olmuş
venedik in osmanlıya karşı gelmesi de saçmalıktı
riarionun papayı öldürmesi de uydurulmuş adam daha yaşıyor otrantodan sonra
kısacası senarsitler elemini kederini kusmui tarihsel olarak burada

esas vahim olan dizide en sevdiğim karakterler riario ve clarice in başına gelenlerdi. clarice i de vaktinden önce haçlı seferi başlatmak için öldürdüler.
riario önce labirente katıldı sonra döndürüldü da vinci tarafındn sonra yine bişiler oldu ana sancısı başına vurdu yaşlı kadınla birlikte oldu
vanessa nasıl lorenzo ile kaldı onu da anlamadım kızcağız iyi biriydi onu da bozdular
riarionun yüzbaşını ve kardinali öldürmesi falan da saçmaydı bence

lucrezia nın hikayesini de beğenmedim ulubatlı hasan gibi öldü kız
italyayı kurtardı kendi can verdi

sophia keşke daha önce girseydi diziye yazık oldu az gördük
bir de o zekayla nasıl lupodan kurtulamadı kız çok mantıksız

da vincinin anası da final sezonu diye apar topar öldürüldü gedik ahmet tarafından

vlad gerçekten vampir galiba yandı-zehirlendi-boğazı kesildi ölmedi

niconun hikayesi ucu açık bırakıldı acaba netti tarihte araştırmalı

@destere @sürgünüm @Çiğdem- @Harunnn60

3x6

Ortalama bir bölümdü. Yer yer de sıkıcıydı maalesef.

Lucrezia bayağı akıllı bir kadınmış, bugüne kadar dizide güzellik kontenjanından yer alıyordu ama son bölümlerde zekasını da kullanmaya başladı. Lupo'nun zindanından kurtulduğu sahne ve Osmanlılar'dan yaprak sayfasını kaçırması iyiydi. Yalnız Lupo'nun köpeğine ne oldu orayı hiç göstermediler, elinde silah da yok o köpekten nasıl kurtulduysa artıkın.

Leonardo'nun yeni silah icati iyiydi umarım sezon biter de bizim Türkler'e karşı kullanamaz. Bu arada Riario'yu da iyileştirdi sayılır. On parmağında on marifet var.
7.5/10

3x5. Bölüm

sonlara doğru heyecanlıydı başlarda ortaalrsıkıcı yerler vardı
bursa savaşı nın avrupalıların beynine kazındığını bilmiyordum orhan bey orda demekki fena sıkıştırmış adamları

birazda kapalı yoarlım bölümü
lucresia tarrak kitabının peşinde babası olacak zatta tilki suratlı arap kılıklı vatandaşla mitrasın oğuları için çalışmalara devam ediyor herkesin hesabı başka riario ise vanessayı ikan edemeyince sorumlusu olarak dragonettiyi seçtiki son sahnede dragonettiyi bacak havalarda seyrettik zaten o adamı sevmezdim nicco da ölse keşke ilerde macyavelli olup milletin başına bela olcak ?
leo çatıda riario yu kovalarken matematik hesaplamalarıyla kestirmeden gitti leo nun dehası arada bir işe yarıyorda beklediğimiz gibi değil ? annesiyle konuştukalrı sahne boş sahneydi
lucresia nın lopo tarafından mahkum edilişi kötü oldu yanındaki kızda sanırım bahsedilen sophia umarım kurtulurlarda tarrak kitabına ait sayfayı bulur

tek tek bölümleri yorumlasan rahatça açıp ne yazmışsın diye baakrdık toplu tecavüze geçmişsin
)

Sezonuna başlamadan iptal edilen Da Vinci’s Demons (Starz) 0.07 izlenme oranı tutturup 233 bin izleyiciyi ekran karşısına çekmiş. Söylenecek bir şey yok. İptal edildi zaten.

Sezonuna başlamadan iptal edilen Da Vinci’s Demons (Starz) 0.07 izlenme oranı tutturup 233 bin izleyiciyi ekran karşısına çekmiş. Söylenecek bir şey yok. İptal edildi zaten.
ne kadar izlenirse izlesin final bölümü diye millet izlemiştir son sezonda cıvıtmaya başlamıştı dizi
ama yinede devam etseydi izlerdim

3. Bölümü izledim ehh işte bir bölümdü.

Riaro hain çıktı. Sonda Da Vinci yine onların eline düştü.ss Riaro muhtemelen gerçek papayada yardım ediyor .

Lucrezia Zeo ile öpüşcek diye çok korktum.
Da Vinci'nin mali davincinindir.

Floransa'nın anasını öldürmüşler.
Orada bağırsakları ortada Da Vinci'nin hayalinde konuşması güzeldi. Devamında Da Vinci'nin yine olaya açıklık getirmesi klişesi ilgimi çekmedi.

8/10

3x7

Bu bölüm vasat bölümlerin ardından biraz daha iyiydi sanki.

Leonardo, Türkleri devirmek için Vlad ile işbirliği yapacak. Düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı. Lorenzo'nun gözü korkmuş olmalı ki; şimdilik Haçlı ittifakına katılmak istemiyor. Kendisini kırbaçlattığı sahnede yaşadıklarının bir sonucuydu.

Leonardo'nun annesi gemiler bombalandığında ölmemiş, Sophia'da onun kızıymış ama bu sefer boynunu kestiler ölmüştür heralde.
8/10

3x8

Sezonun en güzel bölümlerinden biriydi.

Vlad'ın bulunduğu sahneler çok iyiydi. Adamın beynine ekmek bandı. Böyle manyakları sezon başından beri niye saklıyorlarmış ki.

Leonardo'nun kardeşi de iyiydi. İki çatlak kardeş birbirini bulmuş gibi.
Şu son ki icatlarını tam anlamadım ama Osmanlı'yı şimşek gibi çarpacaklar galiba.

Vanessa'nın Lorenzo'nun elini tutmasına da işkillendim. Ne bu samimiyet?
8.5/10