Ben onu bakalım diye okumuşum. Şimdi anladım.Diziler olmayınca
Şu önerdiğin Elite'ten 5000 kat daha iyi, hikayede Türkiye de geliyorlar hem. Başlarda bi alışamadık ama draması sağlam. İnsanı etkiliyor.
@Harunnn60 da müziklerini çok sevdi.
Ben onu bakalım diye okumuşum. Şimdi anladım.Diziler olmayınca
Kısmet bakarız artık durumlara.Evet öyle olur da, bu anime diğerlerine nazaran biraz daha kısa. Death Note, FMA Brotherhood 25-27 dk'ydı. Bu anime ending ve openinglerle birlikte ortalama 21 dakika, onları çıkar 17 dk kalıyor.
Listeme almıştım bu animeyi ama uzun diye üşendim izlemeye.
Listene attıysan sıra gelmez daha @destere iyi bilir listeleri
Sayısı banada korkutucu geldi ama anime sonucta izlenir tabi bunda birlikte hareket edilmez herkes kafasına göre izlesin
Aaa ben nasıl hemen bir manyak oğlanı favorim yaptıysam sende hemen bir ecünnü bulmuşsun @Harunnn60 @keremikinizde listeci olduğunuz için birbirinizi iyi anlarsınız bence bende liste yoktur listeye atmaya çalıştığım dizi zaten ,izlemeyeceğim dizidir o açıdan izlemeyeceğimi baştan söylerim listeledim diyip kimseyi kandıramam
toplam 17 dakikaymış her türlü izlenir çerezlik buna denir işte
ben favori karakterimi buldum büyük ihtimalle bu olur
hem kız shingekiden mikasaya benziyor
@Çiğdem- ile başlarsınız artıkikinizde listeci olduğunuz için birbirinizi iyi anlarsınız bence bende liste yoktur listeye atmaya çalıştığım dizi zaten ,izlemeyeceğim dizidir o açıdan izlemeyeceğimi baştan söylerim listeledim diyip kimseyi kandıramam
Boşuna kınaye etme ayoll bizmi dedik pancar motoru gibi hemen 60 a gel diye@Çiğdem- ile başlarsınız artık
Aaa olur zaten eski bilindik animeleri sürekli izleyip duruyorum
@kerem Baya animeci Animeyi forumda geliştirecek inş.Aaa olur zaten eski bilindik animeleri sürekli izleyip duruyorum
O 2. sezona ait. Önce bunu izleyeceksin. Zaten animedeki tek ecünnü bu. @Çiğdem- @Harunnn60ikinizde listeci olduğunuz için birbirinizi iyi anlarsınız bence bende liste yoktur listeye atmaya çalıştığım dizi zaten ,izlemeyeceğim dizidir o açıdan izlemeyeceğimi baştan söylerim listeledim diyip kimseyi kandıramam
Animedeki tek ecünnü nasıl buldu şoktayım. 😱Aaa ben nasıl hemen bir manyak oğlanı favorim yaptıysam sende hemen bir ecünnü bulmuşsun @Harunnn60 @kerem
Bugün 65'lere ulaşacağız. Çok heyecanlı ilerliyor.Aaa olur zaten eski bilindik animeleri sürekli izleyip duruyorum
Şu noel tatili başlasında diziler ara verince bakarım seversem bitiririm hemen eski bildiğimiz animeleri sürekli izlemektense yeniler iyidir Sanırım yeni olarak ölüm defteri dışında baktığım olmamıştı @Harunnn60 Yorum yapacaktın güya ayoll
İlk bölümleri geçiş aşaması ama sonra açılıyor. Çok iyi bir draması var Japonlar dramaları güzel işlemişler hani bazen sıkıcı dramalar olur ya insanı bayar off dersin bu öyle değil, yeri geliyor üzülüyorsun yeri geliyor gülüyorsun filan, böyle iyi yani Gerçi sen animelere alışkın birde o var tabi ben yeni başladım daha toyumŞu noel tatili başlasında diziler ara verince bakarım seversem bitiririm hemen eski bildiğimiz animeleri sürekli izlemektense yeniler iyidir Sanırım yeni olarak ölüm defteri dışında baktığım olmamıştı @Harunnn60 Yorum yapacaktın güya ayoll
Afişlerden fantastik olarakta görünüyor tam benlik gibiİlk bölümleri geçiş aşaması ama sonra açılıyor. Çok iyi bir draması var Japonlar dramaları güzel işlemişler hani bazen sıkıcı dramalar olur ya insanı bayar off dersin bu öyle değil, yeri geliyor üzülüyorsun yeri geliyor gülüyorsun filan, böyle iyi yani Gerçi sen animelere alışkın birde o var tabi ben yeni başladım daha toyum
Aynen fantastik ve aksiyonAfişlerden fantastik olarakta görünüyor tam benlik gibi