Diğer D.Gray-man - Dizi Yorumları

Diziler olmayınca :A :A :A
Ben onu bakalım diye okumuşum. Şimdi anladım.:A

Şu önerdiğin Elite'ten 5000 kat daha iyi, hikayede Türkiye de geliyorlar hem. Başlarda bi alışamadık ama draması sağlam. İnsanı etkiliyor. :A

@Harunnn60 da müziklerini çok sevdi. :A

Listeme almıştım bu animeyi ama uzun diye üşendim izlemeye. :A

Listene attıysan sıra gelmez daha :A @destere iyi bilir listeleri :A

ikinizde listeci olduğunuz için birbirinizi iyi anlarsınız bence :) bende liste yoktur listeye atmaya çalıştığım dizi zaten ,izlemeyeceğim dizidir o açıdan izlemeyeceğimi baştan söylerim listeledim diyip kimseyi kandıramam :)

Sayısı banada korkutucu geldi ama anime sonucta izlenir tabi bunda birlikte hareket edilmez herkes kafasına göre izlesin :A :A :A

toplam 17 dakikaymış her türlü izlenir çerezlik buna denir işte :)
Merak etme bu animedeki favori karakterini buldum bile. :A @Harunnn60
latest

ben favori karakterimi buldum büyük ihtimalle bu olur :)
latest

hem kız shingekiden mikasaya benziyor :)

ikinizde listeci olduğunuz için birbirinizi iyi anlarsınız bence :) bende liste yoktur listeye atmaya çalıştığım dizi zaten ,izlemeyeceğim dizidir o açıdan izlemeyeceğimi baştan söylerim listeledim diyip kimseyi kandıramam :)

latest

Aaa ben nasıl hemen bir manyak oğlanı favorim yaptıysam sende hemen bir ecünnü bulmuşsun :A :A :A @Harunnn60 @kerem

latest

@Çiğdem- ile başlarsınız artık :A :A

latest

O 2. sezona ait. Önce bunu izleyeceksin. :A Zaten animedeki tek ecünnü bu. :A @Çiğdem- @Harunnn60

Lenalee.Lee.full.46460.jpg

Bugün 65'lere ulaşacağız. Çok heyecanlı ilerliyor. :A

@Harunnn60 'la iyice alıştık animeye. :Z
Şu noel tatili başlasında diziler ara verince bakarım seversem bitiririm hemen eski bildiğimiz animeleri sürekli izlemektense yeniler iyidir :A Sanırım yeni olarak ölüm defteri dışında baktığım olmamıştı :A @Harunnn60 Yorum yapacaktın güya ayoll :A :A :A

Şu noel tatili başlasında diziler ara verince bakarım seversem bitiririm hemen eski bildiğimiz animeleri sürekli izlemektense yeniler iyidir :A Sanırım yeni olarak ölüm defteri dışında baktığım olmamıştı :A @Harunnn60 Yorum yapacaktın güya ayoll :A :A :A
İlk bölümleri geçiş aşaması ama sonra açılıyor. Çok iyi bir draması var :A Japonlar dramaları güzel işlemişler hani bazen sıkıcı dramalar olur ya insanı bayar off dersin bu öyle değil, yeri geliyor üzülüyorsun yeri geliyor gülüyorsun filan, böyle iyi yani :A Gerçi sen animelere alışkın birde o var tabi ben yeni başladım daha toyum :A

İlk bölümleri geçiş aşaması ama sonra açılıyor. Çok iyi bir draması var :A Japonlar dramaları güzel işlemişler hani bazen sıkıcı dramalar olur ya insanı bayar off dersin bu öyle değil, yeri geliyor üzülüyorsun yeri geliyor gülüyorsun filan, böyle iyi yani :A Gerçi sen animelere alışkın birde o var tabi ben yeni başladım daha toyum :A
Afişlerden fantastik olarakta görünüyor tam benlik gibi :A :A :A

92. bölüme geldim, dizi çok iyi ilerliyor gerçekten. Soluksuz tek nefeste izledim. Cross'un gelişi çok iyiydi. Srnarisr yine olayları iyi toparladı. 3 günlük bölüm kaldı. Bitecek diye endişeliyim. :(