Ölüm defterine yorum yap önce
Ölüm defterine yorum yap önce
14.bölümdeyim oda heyecanlı gidiyorÖlüm defterine yorum yap önce
Bir genel yorum yap yarın L sevdinmi14.bölümdeyim oda heyecanlı gidiyor
Yaparım Evel L'yi sevdim , Kira resmen yürüyen egoBir genel yorum yap yarın L sevdinmi
Ekli dosyayı görüntüle 63167
Japonya'nın ünlü animesi ''D.Gray-man'' Fav10'da hayat buluyor! 2006'da 103 bölümden oluşan ilk sezonu ve 2016'da 13 bölümlük ikinci sezonu ile tam gaz devam eden anime için bölüm yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz.
Genç bir exorcist olan Allen Walker, Millenium Earl’ün yarattığı Akumaların eski formlarını görmesini sağlayan lanetli bir göze ve bir tür anti-Akuma silahı olan sol kola sahiptir. Allen, hocası tarafından İngiltere’de kendisi gibi diğer Exorcist’lerin bulunduğu bir karargâha gönderilir. Innocence taşıyan son derece nadir insanlardan biri olan Allen, Black Priest organizasyonuna katılarak Millenium Earl’ün planlarına karşı savaşmaya başlar. Yollarında ilerledikçe sorular, özellikle de Allen’ın geçmişiyle bağlantılı olan sorular, ortaya çıkmaya başlar.
Ekli dosyayı görüntüle 63168
yalnız bu animelerde kız erkek pek belli olmuyor senin beğendiğin kız, benim beğendiğim sap çıkabilir? dikkatli seçmek lazım hogathaGözlüklüde fena durmuyor kesin sağ taraftakıler ilgimi çeker soldakıler mallar topluluğuna benziyorlar @Harunnn60
Listeme almıştım bu animeyi ama uzun diye üşendim izlemeye.bunu bizim kırsaçlı sıvadaş @MEnes le takip ederiz? o da çizgi film izlemeyi seviyor benim gibi
Listene attıysan sıra gelmez daha @destere iyi bilir listeleriListeme almıştım bu animeyi ama uzun diye üşendim izlemeye.
Zaten bende anime, manga, dizi ve sinemada öyle bir liste var ki bitmek bilmiyor. Bilmiyorum buna sıra ne zaman gelir.Listene attıysan sıra gelmez daha @destere iyi bilir listeleri
Her bölümü 17 dk.Listeme almıştım bu animeyi ama uzun diye üşendim izlemeye.
bunu bizim kırsaçlı sıvadaş @MEnes le takip ederiz? o da çizgi film izlemeyi seviyor benim gibi
Merak etme bu animedeki favori karakterini buldum bile. @Harunnn60yalnız bu animelerde kız erkek pek belli olmuyor senin beğendiğin kız, benim beğendiğim sap çıkabilir? dikkatli seçmek lazım hogatha
Yaparım Evel L'yi sevdim , Kira resmen yürüyen ego
Her bölümü 17 dk.
Listeme almıştım bu animeyi ama uzun diye üşendim izlemeye.
Sayısı banada korkutucu geldi ama anime sonucta izlenir tabi bunda birlikte hareket edilmez herkes kafasına göre izlesinyalnız bu animelerde kız erkek pek belli olmuyor senin beğendiğin kız, benim beğendiğim sap çıkabilir? dikkatli seçmek lazım hogatha
Kimi kandırıyorsun animeler 20 dakika olur. Ben onu bölüm sayısına binayen demiştim.Her bölümü 17 dk.
Biz Harun'la bugün 52'yi bitirdik.Sayısı banada korkutucu geldi ama anime sonucta izlenir tabi bunda birlikte hareket edilmez herkes kafasına göre izlesin
Evet öyle olur da, bu anime diğerlerine nazaran biraz daha kısa. Death Note, FMA Brotherhood 25-27 dk'ydı. Bu anime ending ve openinglerle birlikte ortalama 21 dakika, onları çıkar 17 dk kalıyor.Kimi kandırıyorsun animeler 20 dakika olur. Ben onu bölüm sayısına binayen demiştim.
Üşeniyorum yorum yapmaya, sadece anime git gide açılıyor. Günde 4-5 bölüm izliyoruz, hepsini nasıl yorumlayayım.Önemli olan yorum yaparak izlemek @Harunnn60
CW Noel tatiline girince bakarımÜşeniyorum yorum yapmaya, sadece anime git gide açılıyor. Günde 4-5 bölüm izliyoruz, hepsini nasıl yorumlayayım.