Dünyanın En Pahalı Dizisi: Marco Polo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayoll körmüsünüz kadın o çıplak olanı demiyormusunuz elinde kılıç var kadın yanı
hah işte onu diyoruz
ama senin favorin bazı parlaklardada öyle kadınımsı vücut var o yüzden emin olamadık

mesela şimdi felix havaya zıplasa o takla atana benzemezmi
)

böyle havada takla atıyor falan net görüntü oluşmuyor
şakamı yapıyorsunuz be poposundan bile anladım kadın olduğunu

ayrıca @destere takladan sonra kadının yüzüde görünüyor elinde kılıç var devamındakı akdın o takla atan yanı siyah uzun saçlı hatta

hahahah emre evet oradan tanıdım

ama takladan sonra kadın doğruluyor elinde kılıç var taklada atmıyor yanı kılıçla brsini öldürüyor devamında görünüyor yüzü
bir iki kere daha izledim ama taklacı güvercinin kız olduğuna yüzde yüz emin değilim, dizi bir an önce başlasada emin olsak
)

bu arada @legolas9900 konuya çok pis daldı
) artık kızın anatomik yapısınımı çıkarıyor gen haritasını mı çıkarıyor 45 dakikadır kızı inceliyor son kararı legolas verecek ?

demek ki neymiş kadın kadını poposundan tanırmış
0:45 videonun 0:45 kısmına bakın durdurup oradakı siyah saçlı kadın o takla atan kadın işte orada kılıcıyla birisini öldürüyor takla falan atmıyor

0:45 videonun 0:45 kısmına bakın durdurup oradakı siyah saçlı akdın o takla atan kadın işte orada kılıcıyla birisini öldürüyor takla falan atmıyor
45. saniyeyi başta çözdüm zaten
her ne oluyorsa o saniyede oluyor ama fragmanı tivibu dan izleyemediğim için ağır çekimli hale getiremiyorum çok çabuk geçiyor, kızın veya herneyse o şeyin işte arkasıyla önü 1 saniye içinde birbirine karışıyor
)

poposundan belli zaten kadın olduğu benden iyimi bilcieksiniz

ayrıca siz nerden buluyorsunuz böyle dizileri
@cevaa bulmuş
benim katkım yok bu fragmanın yayınında ve yapımında
uzun zamandır resimli konu açamıyor ,bu sefer bari içinde takla atan cıbıl koyayımda milletin nevri dönsün diye düşünmüş olabilir

Kesin Kadin fena biseyede benzemiyor tam senlik @destere
ya zaten her ihtimale karşı kadına(veya o takla atan şeye ) ambargo koymuştum
başta benim dedim kimseye kaptırmamda ? yinede cinsiyetinden emin olmak istiyor insan ? sakata gitmeyelim diye temkinli yaklaşıyorum taklacıya