Dünyanın En Pahalı Dizisi: Marco Polo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
takla atarken arka taraf değilde ön taraf gözükse durumu netleştirme imkanımız artardı ? ama şansızlık işte mabaddan çekmişler fotoyu:)
Neyse ümidini kaybetme :D bu arada takla atan kıza/erkek neden taktın ?? :D
Diğer kızlara baksaydin

ayoll körmüsünüz kadın o çıplak olanı demiyormusunuz elinde kılıç var kadın yanı :F:F
hah işte onu diyoruz :) ama senin favorin bazı parlaklardada öyle kadınımsı vücut var o yüzden emin olamadık :)
mesela şimdi felix havaya zıplasa o takla atana benzemezmi :))

hahahah emre evet oradan tanıdım :F:F:F
ama takladan sonra kadın doğruluyor elinde kılıç var taklada atmıyor yanı kılıçla brsini öldürüyor devamında görünüyor yüzü :kiki::kiki::kiki:
bir iki kere daha izledim ama taklacı güvercinin kız olduğuna yüzde yüz emin değilim, dizi bir an önce başlasada emin olsak :))

bu arada @legolas9900 konuya çok pis daldı:)) artık kızın anatomik yapısınımı çıkarıyor gen haritasını mı çıkarıyor 45 dakikadır kızı inceliyor son kararı legolas verecek ? :)

bir iki kere daha izledim ama taklacı güvercinin kız olduğuna yüzde yüz emin değilim, dizi bir an önce başlasada emin olsak :))

bu arada @legolas9900 konuya çok pis daldı:)) artık kızın anatomik yapısınımı çıkarıyor gen haritasını mı çıkarıyor 45 dakikadır kızı inceliyor son kararı legolas verecek ? :)
demek ki neymiş kadın kadını poposundan tanırmış :X
0:45 videonun 0:45 kısmına bakın durdurup oradakı siyah saçlı kadın o takla atan kadın işte orada kılıcıyla birisini öldürüyor takla falan atmıyor :F:F:F

0:45 videonun 0:45 kısmına bakın durdurup oradakı siyah saçlı akdın o takla atan kadın işte orada kılıcıyla birisini öldürüyor takla falan atmıyor :F:F:F
45. saniyeyi başta çözdüm zaten:) her ne oluyorsa o saniyede oluyor ama fragmanı tivibu dan izleyemediğim için ağır çekimli hale getiremiyorum çok çabuk geçiyor, kızın veya herneyse o şeyin işte arkasıyla önü 1 saniye içinde birbirine karışıyor :))

45. saniyeyi başta çözdüm zaten:) her ne oluyorsa o saniyede oluyor ama fragmanı tivibu dan izleyemediğim için ağır çekimli hale getiremiyorum çok çabuk geçiyor, kızın veya herneyse o şeyin işte arkasıyla önü 1 saniye içinde birbirine karışıyor :))
poposundan belli zaten kadın olduğu benden iyimi bilcieksiniz :F:F:F