Neyse ümidini kaybetmetakla atarken arka taraf değilde ön taraf gözükse durumu netleştirme imkanımız artardı ? ama şansızlık işte mabaddan çekmişler fotoyu![]()
Diğer kızlara baksaydin
Neyse ümidini kaybetmetakla atarken arka taraf değilde ön taraf gözükse durumu netleştirme imkanımız artardı ? ama şansızlık işte mabaddan çekmişler fotoyu![]()
hahahah ayy siz yine neyden bahsediyorsunuztakla atarken arka taraf değilde ön taraf gözükse durumu netleştirme imkanımız artardı ? ama şansızlık işte mabaddan çekmişler fotoyu![]()
diğerlerinde elbise var ? fantaziye puslu hava katıyorlar takla atan daha netNeyse ümidini kaybetmebu arada takla atan kıza/erkek neden taktın ??
Diğer kızlara baksaydin
takla atanı diyoruz ? çok yetenekli bişeye benziyorhahahah ayy siz yine neyden bahsediyorsunuz![]()
ayoll körmüsünüz kadın o çıplak olanı demiyormusunuz elinde kılıç var kadın yanıcinsiyetten emin olup o şekilde laf atardık taklacıyaböyle insan bir belirsizlik yaşıyor
![]()
böyle havada takla atıyor falan net görüntü oluşmuyorayoll körmüsünüz kadın o çıplak olanı demiyormusunuz elinde kılıç var kadın yanı![]()
hah işte onu diyoruzayoll körmüsünüz kadın o çıplak olanı demiyormusunuz elinde kılıç var kadın yanı![]()
şakamı yapıyorsunuz be poposundan bile anladım kadın olduğunuböyle havada takla atıyor falan net görüntü oluşmuyor![]()
demek ki neymiş kadın kadını poposundan tanırmışşakamı yapıyorsunuz be poposundan bile anladım kadın olduğunu
ayrıca @destere takladan sonra kadının yüzüde görünüyor elinde kılıç var devamındakı akdın o takla atan yanı siyah uzun saçlı hatta![]()
dur bir daha bakayım alıcı gözleşakamı yapıyorsunuz be poposundan bile anladım kadın olduğunu
ayrıca @destere takladan sonra kadının yüzüde görünüyor elinde kılıç var devamındakı akdın o takla atan yanı siyah uzun saçlı hatta![]()
demek ki neymiş kadın kadını poposundan tanırmış![]()
hahahah emre evet oradan tanıdımdur bir daha bakayım alıcı gözle)
bir iki kere daha izledim ama taklacı güvercinin kız olduğuna yüzde yüz emin değilim, dizi bir an önce başlasada emin olsakhahahah emre evet oradan tanıdım
ama takladan sonra kadın doğruluyor elinde kılıç var taklada atmıyor yanı kılıçla brsini öldürüyor devamında görünüyor yüzü![]()
bir iki kere daha izledim ama taklacı güvercinin kız olduğuna yüzde yüz emin değilim, dizi bir an önce başlasada emin olsak)
bu arada @legolas9900 konuya çok pis daldı) artık kızın anatomik yapısınımı çıkarıyor gen haritasını mı çıkarıyor 45 dakikadır kızı inceliyor son kararı legolas verecek ?
![]()
0:45 videonun 0:45 kısmına bakın durdurup oradakı siyah saçlı kadın o takla atan kadın işte orada kılıcıyla birisini öldürüyor takla falan atmıyordemek ki neymiş kadın kadını poposundan tanırmış![]()
45. saniyeyi başta çözdüm zaten0:45 videonun 0:45 kısmına bakın durdurup oradakı siyah saçlı akdın o takla atan kadın işte orada kılıcıyla birisini öldürüyor takla falan atmıyor![]()
poposundan belli zaten kadın olduğu benden iyimi bilcieksiniz45. saniyeyi başta çözdüm zatenher ne oluyorsa o saniyede oluyor ama fragmanı tivibu dan izleyemediğim için ağır çekimli hale getiremiyorum çok çabuk geçiyor, kızın veya herneyse o şeyin işte arkasıyla önü 1 saniye içinde birbirine karışıyor
)
kesinlikle öyle bir iddiam yokpoposundan belli zaten kadın olduğu benden iyimi bilcieksiniz![]()
ayrıca siz nerden buluyorsunuz böyle dizilerikesinlikle öyle bir iddiam yok) sen daha iyi bilirsin ben sadece üstün körü yorum yapabiliyorum
)
@cevaa bulmuşayrıca siz nerden buluyorsunuz böyle dizileri![]()
ya zaten her ihtimale karşı kadına(veya o takla atan şeye ) ambargo koymuştumKesin Kadin fena biseyede benzemiyor tam senlik @destere![]()