TVye indirmiştim bu tarz şehir oyunu simsmiydi hatırlamıyorumSteam'da arkadaşım çok ama bu oyunda arkadaş olayı yok, bunun mobil sims versiyonunda var.
TVye indirmiştim bu tarz şehir oyunu simsmiydi hatırlamıyorumSteam'da arkadaşım çok ama bu oyunda arkadaş olayı yok, bunun mobil sims versiyonunda var.
Niye :/
Damla kullanıyorum
Üniversitenin yanında da cami var.
Senin için havaalanını karşı yakaya alacağım ama, orayı ormana dönüştürürüm.Çok belli oluyor. Doğal deniz sende ki gibi olmaz zaten. Doldurulduğu belli o kısmın
TV'de dizi bile zor açıyorum bizimki ilk akıllı tv'lerden o yüzzden onu yapamam ben abicimTVye indirmiştim bu tarz şehir oyunu simsmiydi hatırlamıyorumTVlerde buyuk ekran çok iyi oluyor ama kasabilir de zamanla
Senin için havaalanını karşı yakaya alacağım ama, orayı ormana dönüştürürüm.
Gerekli yenileşmeleri senin için yapacağım.Gördüm onuda ama 1 apartman anca sığar oraya. Yeterli değil. Cami ile havalimanını yer değiştir acilen
Öyle bir şey vardı di miZoo Tycoon'da sıkılınca çitleri kaldırıp hayvanları birbirine yedirdin mi.Lunaparkta da hızlı tren kazası yapardım.
Ben hayatımda uçağa binmedim ne biliyim.Yurt dışı sefer yapana liman denir. Senin ki havalimanıdır
Yapmadan projeyi bana bi göster
Ben hayatımda uçağa binmedim ne biliyim.Tamam hocam.
Yapsan bile kasılıyorTV'de dizi bile zor açıyorum bizimki ilk akıllı tv'lerden o yüzzden onu yapamam ben abicim
Evet cidden ama çok uzağım uçak ve gemi olaylarına.Coğrafya bilgisi bu uçağa binmekle alakası yok. Sen sayısalcısın dimi.s.s.
Sen diyordun cidden senin gözünle bakınca ben bayağı malum kişiye benziyormuşum.Bir tane millet bahçesi gördüm camili.
Araba yarışında ve futbolda yapıyoruz yansıtmayı.Yapsan bile kasılıyorAma şunu tvye yansıt tak pcyı tvyeHArika bi görsel
Ülkemizde Eşcinsel evliliği yasallaştırıyoruz duyurulur..@sokak sanati @Ahmed @Silinmiş Üye @xemrexxx @xBUGRAx
Sayın moderatörüm 2 yıldır bırakmadım belli aralıklarla geliştiriyorum.Sağolasın...
Çatla,senin hala alıcın yok@serhatt 'ıda isteyen bir ülke çıktı sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?