Dur ilk sen okudun teorimi sana bişey olmazsa eger herkes sindirir bu teoriyi 10 dk daha ayakta durOnun inanılmasına bile beyinler yeni yeni alışırken üremelerini düşünmek felç eder adamı.
Dur ilk sen okudun teorimi sana bişey olmazsa eger herkes sindirir bu teoriyi 10 dk daha ayakta durOnun inanılmasına bile beyinler yeni yeni alışırken üremelerini düşünmek felç eder adamı.
Zaten o plakalarda hayvan, doğa resimleri falan da var ama hadi diyelim buldular, videoyu nasıl çalıştıracaklar onu bilemiyorum. Evrende en bol bulunan elementin, hidrojenin, çekirdeğinin bir çizimi de kazılı, onu kesin anlarlar ama.Satürn çok güzel ya.
Bir de zaten konuda da belirtmişsin. Matematik ve fizik dili sadece bu Dünya'ya ait olan bir şey. Bence en mantıklı olan şey görsel/video. Gülen, ağlayan bir insan olabilir bu. Ya da Dünyayı tanıtan bir şeyler.
Zaten o plakalarda hayvan, doğa resimleri falan da var ama hadi diyelim buldular, videoyu nasıl çalıştıracaklar onu bilemiyorum. Evrende en bol bulunan elementin, hidrojenin, çekirdeğinin bir çizimi de kazılı, onu kesin anlarlar ama.
Bizden daha aşağıdalarsa keşfetmeyelim gerek yok. Böyle filo filo uzay gemileriyle gezegeni işgal edecekler ki bir olayı olsun.Doğru. Biz hep uzaylıları, bizden üstünler diye düşünüyoruz -holivud etkisi- ama baya rezil, b*k içinde yaşayan canlılar da olabilirler. O zaman yenmesi daha kolay olur. -holivud etkisi-
Zor bir şey ya. Daha basit şeyler yollamak gerek sanırım. Hidrojen'in çizimini anlamayacak 3 milyar insan ırkı bulurum sana. Tabi eğer keşfetmişlerse, bir bilen bulunur mutlaka.
Uzaay gündeminden çok uzaklaştım, hiç haberim yok@XanTier gelecek ay Venüs'e iki uzay aracı gönderilecek. Yıllar önceden duyurmuşlardı. Dünyaya en çok benzeyen gezegen. Bir şey çıkarsa oradan çıkar.