Dünya Geneli Yaz-Kış Futbol Transfer Dönemi [2025-2026]

Fenerbahçe, Musaba ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Samsunspor tarihinin en pahalı satışı oldu. (6 Milyon Euro)
1000022670.jpg

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Trabzonspor, FC Midtjylland forması giyen Aral Şimşir için 7+1 milyon euro bonservis bedeli içeren teklif yaptı!
Fatih Tekke: Transfer konusunda birkaç müjdeli bir haber bekliyorum. 2-3 aydır bunun üzerine çalışıyoruz. Yönetim kurulumuz ve başkanımız, herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Koşullar, ekonomik yapı gibi parametreler de var.

Trabzonspor, Arif Boşluk'un 550 bin euroluk satın alma opsiyonuyla Konyaspor'a kiralandığını açıkladı.

Kasımpaşa, Fenerbahçe'nin ardından İrfan Can Kahveci ile de her konuda anlaşmaya vardı! İrfan Can Kahveci İstanbul'a geldi. İmzayı attıktan sonra Kasımpaşa'nın Antalya kampına katılacak!

Trabzonspor, uzun süredir transferini tamamlamak için uğraştığı Chibuike Nwaiwu ile anlaşmaya vardı!

22 yaşındaki Nijeryalı stoper için kulübü Wolfsberger ile görüşmeler son aşamaya geldi.

📰Yunus Emre Sel
Trabzonspor, 22 yaşındaki Nijeryalı stoper Chibuike Nwaiwu'yu kadrosuna kattı!

✈️ Oyuncu, bu gece sağlık kontrolünden geçmek için Türkiye'de olacak.

Kayserispor, Manchester City U21 forması giyen Jadel Katongo transferinde görüşmelere başladı!

Trabzonspor, 22 yaşındaki Nijeryalı stoper Chibuike Nwaiwu'yu kadrosuna kattı!

✈️ Oyuncu, bu gece sağlık kontrolünden geçmek için Türkiye'de olacak.
Trabzonspor, Chibuike Nwaiwu ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

👉5.5 milyon euro bonservis (7 taksit)
👉2025-2026 sezonu için 350 bin euro garanti ücret
👉Diğer sezonlar için sezon başına 700 bin euro garanti ücret