Dünya Geneli Yaz-Kış Futbol Transfer Dönemi [2025-2026]

• Beğendim
Reactions: TenTen
👉 "Sözleşme fesih görüşmeleri yapılan Jonas Svensson ile David Jurasek, takımımızın kamp kadrosunda yer almayacaklardır."

⚫⚪ Beşiktaş'tan açıklama.

👉 "Sözleşme fesih görüşmeleri yapılan Jonas Svensson ile David Jurasek, takımımızın kamp kadrosunda yer almayacaklardır."

Beşiktaş, Svensson ile fesih konusunda anlaşmaya vardı. Bugün imzalar atılıyor.

• Svensson, Rosenborg ile anlaşma sağladı!

Trabzonspor, Adem Yeşilyurt transferi için Karşıyaka ile prensipte anlaştı. Oyuncu sezon sonuna kadar Karşıyaka’da kalacak.

Beşiktaş, David Jurasek’in kiralık sözleşmesinin fesihi için hem oyuncu tarafı hem de Benfica ile anlaşma sağladı.

Oyuncu tarafı Slavia Prag ile yaptığı transfer görüşmelerinde sona geldi.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Beşiktaş, David Jurasek’in kiralık sözleşmesinin fesihi için hem oyuncu tarafı hem de Benfica ile anlaşma sağladı.

Oyuncu tarafı Slavia Prag ile yaptığı transfer görüşmelerinde sona geldi.
Reşat Can.
Ama ben zaten kesin haberleri yazıyorum. Niye bunu istedin ki? 🙄
Ertan da benzer haberler paylaşmış büyük olasılıkla Beşiktaş 2 bekten de çıkacak ve böylece yabancı kuralında da takviye için rahatlayacak.

• Beğendim
Reactions: TenTen and 12.Adam
Trabzonspor, FC Midtjylland forması giyen Aral Şimşir için 7+1 milyon euro bonservis bedeli içeren teklif yaptı!

Paris FC, Beşiktaş forması giyen Felix Uduokhai için resmi teklif yaptı!

Trabzonspor, FC Midtjylland forması giyen Aral Şimşir için 7+1 milyon euro bonservis bedeli içeren teklif yaptı!
Midtjylland, Trabzonspor’un Aral Şimşir için bonuslarla beraber yaptığı 8 milyon Euro’luk teklifi kabul etmedi.

Danimarka kulübünün olası ayrılıkta beklentisi daha yüksek. Taraflar arasındaki temaslar devam ediyor.

Midtjylland, Trabzonspor’un Aral Şimşir için bonuslarla beraber yaptığı 8 milyon Euro’luk teklifi kabul etmedi.

Danimarka kulübünün olası ayrılıkta beklentisi daha yüksek. Taraflar arasındaki temaslar devam ediyor.
Beşiktaşa istediğim oyuncu Ts alırsa üzüleceğim. Bizimkiler yaz sezonu başı teklif yapsaydı bu fiyattan veya Ts kabul edilirdi büyük ihitmalle.

• Okudum
Reactions: TenTen
Kayserispor, Gaziantep FK’dan Semih Güler’i kadrosuna kattı. Oyuncu takımın kampına katıldı.

Semih hamlesiyle Trabzonspor’dan Serdar Saatçi görüşmeleri yavaşladı.

Manchester United’dan Sam Mather için hem oyuncu hem kulüp tarafıyla anlaşma sağlandı. Manchester United, İngiliz oyuncu için uçuş izni verdi. Önümüzdeki günlerde Türkiye’de olacak.

Umut Meraş için de oyuncunun Eyüpspor’daki durumu bekleniyor.

Fenerbahçe yönetimi, Mattéo Guendouzi transferini sonuçlandırmak adına İtalya’ya gidecek.

Trabzonspor, uzun süredir transferini tamamlamak için uğraştığı Chibuike Nwaiwu ile anlaşmaya vardı!

22 yaşındaki Nijeryalı stoper için kulübü Wolfsberger ile görüşmeler son aşamaya geldi.

📰Yunus Emre Sel