Fenerbahçe, Samsunspor’dan Anthony Musaba ile her konuda anlaşma sağladı.
1 Ocak’ta serbest kalma bedeli olan 5 milyon Euro + KDV Samsunspor’a ödenecek. 2 Ocak’ta da oyuncuyla 4.5 yıllık resmi sözleşme imzalanacak.
Fenerbahçe, Samsunspor’dan Anthony Musaba ile her konuda anlaşma sağladı.
1 Ocak’ta serbest kalma bedeli olan 5 milyon Euro + KDV Samsunspor’a ödenecek. 2 Ocak’ta da oyuncuyla 4.5 yıllık resmi sözleşme imzalanacak.
Fenerbahçe, Musaba ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Samsunspor tarihinin en pahalı satışı oldu. (6 Milyon Euro)
Kaynak: YagoFenerbahçe, Musaba ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Samsunspor tarihinin en pahalı satışı oldu. (6 Milyon Euro)
Beşiktaş, Svensson ile fesih konusunda anlaşmaya vardı. Bugün imzalar atılıyor.👉 "Sözleşme fesih görüşmeleri yapılan Jonas Svensson ile David Jurasek, takımımızın kamp kadrosunda yer almayacaklardır."
⚫⚪ Beşiktaş'tan açıklama.
Haber kime ait?Beşiktaş, Svensson ile fesih konusunda anlaşmaya vardı. Bugün imzalar atılıyor.
• Svensson, Rosenborg ile anlaşma sağladı!
Reşat Can.Haber kime ait?
Kaynak önemli Reşo’yu severim, güvenilir biri.Reşat Can.
Ama ben zaten kesin haberleri yazıyorum. Niye bunu istedin ki? 🙄
Beşiktaş, David Jurasek’in kiralık sözleşmesinin fesihi için hem oyuncu tarafı hem de Benfica ile anlaşma sağladı.👉 "Sözleşme fesih görüşmeleri yapılan Jonas Svensson ile David Jurasek, takımımızın kamp kadrosunda yer almayacaklardır."
⚫⚪ Beşiktaş'tan açıklama.
Beşiktaş, David Jurasek’in kiralık sözleşmesinin fesihi için hem oyuncu tarafı hem de Benfica ile anlaşma sağladı.
Oyuncu tarafı Slavia Prag ile yaptığı transfer görüşmelerinde sona geldi.
Ertan da benzer haberler paylaşmış büyük olasılıkla Beşiktaş 2 bekten de çıkacak ve böylece yabancı kuralında da takviye için rahatlayacak.Reşat Can.
Ama ben zaten kesin haberleri yazıyorum. Niye bunu istedin ki? 🙄
Midtjylland, Trabzonspor’un Aral Şimşir için bonuslarla beraber yaptığı 8 milyon Euro’luk teklifi kabul etmedi.Trabzonspor, FC Midtjylland forması giyen Aral Şimşir için 7+1 milyon euro bonservis bedeli içeren teklif yaptı!
Beşiktaşa istediğim oyuncu Ts alırsa üzüleceğim. Bizimkiler yaz sezonu başı teklif yapsaydı bu fiyattan veya Ts kabul edilirdi büyük ihitmalle.Midtjylland, Trabzonspor’un Aral Şimşir için bonuslarla beraber yaptığı 8 milyon Euro’luk teklifi kabul etmedi.
Danimarka kulübünün olası ayrılıkta beklentisi daha yüksek. Taraflar arasındaki temaslar devam ediyor.