Dünya Geneli Yaz-Kış Futbol Transfer Dönemi [2025-2026]

Immobile kazığı ile veryansın eden adamın yaptığı transfere bak. Ahrazlık seviyesi bambaşka yerlere çıktı. Bonservissiz alsalar bir nebze anlarım da çapraz kopardıktan sonra eskisi gibi olamayan adama 15 milyon bonservis aşırı fazla. Kendisine de en az 5 verirler. Bu geleni de gideni de etkiler. Gelen onun kadar ister giden de ona bunu verdiniz bana da tüm paramı verin der. BJK inatla o iki takımla yarışmaya çalışıyor sonra da rezil oluyor.

Ben demiştim.

RESMİ - Alanyaspor, Şanlıurfaspordan Uchenna Ogundu’yu kadrosuna kattı. Sözleşme 5 Yıllık.
RESMİ - Alanyaspor, geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyen Maestro'yu sağlık kontrolünden geçirdi.

RESMİ - Trabzonspor, Paul Onuachu transferini resmen açıkladı. Trabzonspor, NFC teknolojisi ile video yayınlayıp Paul Onuachu'nun geri döndüğünü söyledi.

Paul Onuachu: "Merhaba Trabzonspor taraftarı. Beni özlediniz mi? Biliyorum, ben de sizi özledim. Geri döndüm. Daha iyi, daha hazır, daha güçlü. Goller atmaya hazırım. Henüz tamamlanmamış bir işimiz var. Bize her yer Trabzon."