Dünya Geneli Yaz-Kış Futbol Transfer Dönemi [2025-2026]

Beşiktaş, David Jurasek transferi için Benfica ve oyuncu tarafıyla her konuda anlaşma sağladı.

Oyuncu sağlık kontrolü ve resmi sözleşme işlemleri için hafta sonu İstanbul’da olacak. (Ertan Süzgün)

• Beğendim
Reactions: TenTen
Paul Onuachu kesin olarak Trabzonspor'da.!
Oyuncu Pazartesi günü Trabzon'da olacak.
-Hasan Tuncel.

Nihayet sonunda bitti.
RESMİ - Trabzonspor, Paul Onuachu transferini resmen açıkladı. Trabzonspor, NFC teknolojisi ile video yayınlayıp Paul Onuachu'nun geri döndüğünü söyledi.

Paul Onuachu: "Merhaba Trabzonspor taraftarı. Beni özlediniz mi? Biliyorum, ben de sizi özledim. Geri döndüm. Daha iyi, daha hazır, daha güçlü. Goller atmaya hazırım. Henüz tamamlanmamış bir işimiz var. Bize her yer Trabzon."

Son düzenleme:
Beşiktaş, Jonas Svensson ile yollarını ayırıyor. (Ertan Süzgün)

Beşiktaş, Bright Osayi-Samuel ile 3 yıllık anlaşma sağladı. (Yağız Sabuncuoğlu)

🔹 1.9 milyon euro maaş

• Beğendim
Beşiktaş, David Jurasek transferi için Benfica ve oyuncu tarafıyla her konuda anlaşma sağladı.

Oyuncu sağlık kontrolü ve resmi sözleşme işlemleri için hafta sonu İstanbul’da olacak. (Ertan Süzgün)
Beşiktaş, Jonas Svensson ile yollarını ayırıyor. (Ertan Süzgün)

Beşiktaş, Bright Osayi-Samuel ile 3 yıllık anlaşma sağladı. (Yağız Sabuncuoğlu)

🔹 1.9 milyon euro maaş
Beşiktaş’tan açıklama:

David Jurásek yarın saat 17.15’te,

Bright Osayi-Samuel ise yarın saat 23.55’te İstanbul Havalimanı’na iniş yapacaktır.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Ertuğrul Doğan: “Defalarca söyledim. Fenerbahçe 20 milyon Euro bile verse, Uğurcan Çakır’ı satmayacağım!” (A Spor) @TenTen @mesmeso
Abisi Necdet Çakır'dan aldığı istihbaratları haberleştirenler, konuştukları insanın vasfına dikkat etmelerini rica ederim. Trabzonspor başkanı defalarca konu hakkında açıklama yapmasına rağmen ısrarla laylaylom bir şekilde Uğurcan Çakır hakkında kelimeler sarfeden amigo gazetecilere kötü bir haber var. Trabzonspor ağır taştır, altında kalırsınız.

Not: O kadar haberi yapan malum şahıs, Ertuğrul Doğanın yaklaşık 4 saat önce yapmış olduğu açıklamayı haberleştirmedi. Madem kendisine gelen haberleri paylaştığını iddia ediyor bunuda paylaşsın.
Amigoluk değil, gazetecilik yapsın.

Not 2: Uğurcan Çakır'ın menajerliğinide yapan abisi Necdet Çakır'ın kulüpten içeri girmesi ve Çakır'ın menajerleğini yapması yasaklanmalı. Malum şahıs ile birlik olup Trabzonspor'u kumpasa getirip Uğurcan Çakır'ı kulüpten çıkarmaya çalıştılar. Gereken yapılmalı.

Beşiktaş’tan açıklama:

Bright Osayi-Samuel ise yarın saat 23.55’te İstanbul Havalimanı’na iniş yapacaktır.
Beşiktaş: Bright Osayi Samuel transferi askıya alındı.
Serdal Adalı: Babası son anda değişen anlamsız isteklerde bulundu.

Beşiktaş’tan açıklama:

Serdal Adalı: Osayi’nin babasının son anda değişen anlamsız istekleri nedeniyle transferi durdurma kararı aldık. Karşı taraftan haber bekliyoruz. (AA)

• Beğendim
Immobile kazığı ile veryansın eden adamın yaptığı transfere bak. Ahrazlık seviyesi bambaşka yerlere çıktı. Bonservissiz alsalar bir nebze anlarım da çapraz kopardıktan sonra eskisi gibi olamayan adama 15 milyon bonservis aşırı fazla. Kendisine de en az 5 verirler. Bu geleni de gideni de etkiler. Gelen onun kadar ister giden de ona bunu verdiniz bana da tüm paramı verin der. BJK inatla o iki takımla yarışmaya çalışıyor sonra da rezil oluyor.

Screenshot_20250701_015541_X.jpg