niye kızı uyandırıyonki ? ne güzel anlaşıyorduk
Rica edicim benden uzak durunuz ben size yaramam @Çiğdem- sana yeter
niye kızı uyandırıyonki ? ne güzel anlaşıyorduk
sen dedin ben senin için çıkardım herşeyi dedin ben o hareketinden cesaret aldım yoksa sen üstünü çıkarmazsan ben niye kendi kendime uydurayım akıl var mantık var )Rica edicim benden uzak durunuz ben size yaramam @Çiğdem- sana yeter
sen dedin ben senin için çıkardım herşeyi dedin ben o hareketinden cesaret aldım yoksa sen üstünü çıkarmazsan ben niye kendi kendime uydurayım akıl var mantık var )
doside herşeyi karıştırmak için çabalıyor mikser gibi kendisi yar olmadı bizi ortada bırakacak bari bana karışma pis isveçli )
kimseye yar etmem seni @Çiğdem- den başka.sen dedin ben senin için çıkardım herşeyi dedin ben o hareketinden cesaret aldım yoksa sen üstünü çıkarmazsan ben niye kendi kendime uydurayım akıl var mantık var )
doside herşeyi karıştırmak için çabalıyor mikser gibi kendisi yar olmadı bizi ortada bırakacak bari bana karışma pis isveçli )
allah seni ne yapmasın bee bunu sana yaptım dedim pissin yaa
bari ona yardım ette bir an önce halvete girelim kızla bu gidişle oda kaçacak elimizdenkimseye yar etmem seni @Çiğdem- den başka.
işte dosiye değilde sadece bana özel olarak yaptığın şey beni şey yaptı ) yoksa öyle fikirler aklıma bile gelmez
bari ona yardım ette bir an önce halvete girelim kızla bu gidişle oda kaçacak elimizden
hep böyle yapıyorsunuz önce asılıyorsunuz sonra ortada bırakıyorsunuzHee işim gücüm yok sana özel yapacam oldu gözlerim doldu
hep böyle yapıyorsunuz önce asılıyorsunuz sonra ortada bırakıyorsunuz
@dosimosi şahidimdir istersen ona sor diyeceğimde o da sırf artniyetli ve kötü kalpli olduğu için şahitlik yapmaz şimdi o yüzden şahidimde yok yani her zamanki mağduriyetim devam ediyorBen asılmadım iftira atma banaa
yardim ediyom iste.işte dosiye değilde sadece bana özel olarak yaptığın şey beni şey yaptı ) yoksa öyle fikirler aklıma bile gelmez
bari ona yardım ette bir an önce halvete girelim kızla bu gidişle oda kaçacak elimizden
halvet daha önce olsun düğüne kadar bekleyememyardim ediyom iste.
benden vadikizindan ve @Çiğdem- haric tum kizlardan uzak dur düğününüz yaza olur
yine söz veripte çarkedişine şahit oluyorum bir dahada bana söz falan vermeyin hep sonunda hayal kırıklığına uğrayan ben oluyorumsen @Çiğdem- ide unut