Haha.Tam fotolar uymuş valla.
![]()
bazı şeyler hissedilir görmek gerekmez sevmek için![]()
Hhahaha aa daha yeni görüyorum bunu ben beeseneye hala evde kalmış olacağın için daha geniş bir kutlama yaparız![]()
@destere ile yine çok uyumlu bir çift olmuşuz vlla
Haha.Tam fotolar uymuş valla.
![]()
bazı şeyler hissedilir görmek gerekmez sevmek için![]()
Hhahaha aa daha yeni görüyorum bunu ben beeseneye hala evde kalmış olacağın için daha geniş bir kutlama yaparız![]()
Sen konuyu aç hadi.
şirinler çizgi filminden hogatha ve baltazar
görümce değilmiydinizsiz ayoll gerçi kadınalr görümce olur ama neyse hahahZaten BALTA'dan farkı yok, yakışır.)))))))) @destere
Dün yine gözümden düştü.görümce değilmiydinizsiz ayoll gerçi kadınalr görümce olur ama neyse hahah![]()
katılıyorum bu fikre 😉bazı şeyler hissedilir görmek gerekmez sevmek için![]()
sana evlilik teklifi ettigime değil birisino görmedende birşeyler hissedilebilir o fikre katılıyorum çünkü ben dış görünüşe önem vermem😉duydunmu @vadikızı ?![]()
sonuçta biz uzaktan birbrimizi sevdik beğendik hissederek kalbimizin brbiri için çarptığını anladık yani @vadikızı boşuna itiraz ediyor yani seninle aynı görüşteyim bendesana evlilik teklifi ettigime değil birisino görmedende birşeyler hissedilebilir o fikre katılıyorum çünkü ben dış görünüşe önem vermem😉
ben ikinci kadın olmayı sevmem.sonuçta biz uzaktan birbrimizi sevdik beğendik hissederek kalbimizin brbiri için çarptığını anladık yani @vadikızı boşuna itiraz ediyor yani seninle aynı görüşteyim bende
aynı görüşü paylaşırken bile anlaşamıyoruz ne iş anlamadım![]()
neye dil çıkariyon sen.Duyduk![]()
neye dil çıkariyon sen.
ben sadece son yazıya katılıyorum dedim.
kiz anlamadinmi onu. dil çikarmayı üstünü çıkardığını sanıyor.
kiz anlamadinmi onu. dil çikarmayı üstünü çıkardığını sanıyor.
sanada asılmaya başlayacak anlaşıldı![]()
niye kızı uyandırıyonki ?kiz anlamadinmi onu. dil çikarmayı üstünü çıkardığını sanıyor.
sanada asılmaya başlayacak anlaşıldı![]()