kız kaç yıldır kutlamıyor musun yoksa 😱😱 ayyy inanmıyorum yaaa böyle bir günmü varmış bee
kız kaç yıldır kutlamıyor musun yoksa 😱
seneye hala evde kalmış olacağın için daha geniş bir kutlama yaparızbilmediğim birşeyi nasıl kutlayayım ilk defa duydum böyle birşey olduğunu
seneye hala evde kalmış olacağın için daha geniş bir kutlama yaparız
vadikızı ve bonişinde koptum lan ahahahah
daha demin evlenme teklif etti ama ben dedim böyle aceleye getirmeyelim en azından şu kar kış ortadan kalksın bahara şaparız dedim bilemiyorum artık iki üç ay daha beklermi yoksa başkasınamı kaçar görücez@dosimosi seni istiyormu acaba hem o benim kimseye vermem
daha demin evlenme teklif etti ama ben dedim böyle aceleye getirmeyelim en azından şu kar kış ortadan kalksın bahara şaparız dedim bilemiyorum artık iki üç ay daha beklermi yoksa başkasınamı kaçar görücez
ayy sanane sanki benle evlenmeyince seninle evlenecekte sen itiraz ediyorsun kız beni görmüş beğenmiş almak istiyor sen niye aramızı bozuyorsunKülliyen yalan hayatta yapmaz @dosimosi ciğim
ayy sanane sanki benle evlenmeyince seninle evlenecekte sen itiraz ediyorsun kız beni görmüş beğenmiş almak istiyor sen niye aramızı bozuyorsun
ne demek sanane dosi benim aşkımm diyorum aa ne ara gördü seni bee