Haha.Tam fotolar uymuş valla.
bazı şeyler hissedilir görmek gerekmez sevmek için
Hhahaha aa daha yeni görüyorum bunu ben beeseneye hala evde kalmış olacağın için daha geniş bir kutlama yaparız
@destere ile yine çok uyumlu bir çift olmuşuz vlla
Haha.Tam fotolar uymuş valla.
bazı şeyler hissedilir görmek gerekmez sevmek için
Hhahaha aa daha yeni görüyorum bunu ben beeseneye hala evde kalmış olacağın için daha geniş bir kutlama yaparız
Sen konuyu aç hadi.
şirinler çizgi filminden hogatha ve baltazar
görümce değilmiydinizsiz ayoll gerçi kadınalr görümce olur ama neyse hahahZaten BALTA'dan farkı yok, yakışır.)))))))) @destere
Dün yine gözümden düştü.görümce değilmiydinizsiz ayoll gerçi kadınalr görümce olur ama neyse hahah
katılıyorum bu fikre 😉bazı şeyler hissedilir görmek gerekmez sevmek için
sana evlilik teklifi ettigime değil birisino görmedende birşeyler hissedilebilir o fikre katılıyorum çünkü ben dış görünüşe önem vermem😉duydunmu @vadikızı ?
sonuçta biz uzaktan birbrimizi sevdik beğendik hissederek kalbimizin brbiri için çarptığını anladık yani @vadikızı boşuna itiraz ediyor yani seninle aynı görüşteyim bendesana evlilik teklifi ettigime değil birisino görmedende birşeyler hissedilebilir o fikre katılıyorum çünkü ben dış görünüşe önem vermem😉
ben ikinci kadın olmayı sevmem.sonuçta biz uzaktan birbrimizi sevdik beğendik hissederek kalbimizin brbiri için çarptığını anladık yani @vadikızı boşuna itiraz ediyor yani seninle aynı görüşteyim bende
aynı görüşü paylaşırken bile anlaşamıyoruz ne iş anlamadım
neye dil çıkariyon sen.Duyduk
neye dil çıkariyon sen.
ben sadece son yazıya katılıyorum dedim.
kiz anlamadinmi onu. dil çikarmayı üstünü çıkardığını sanıyor.
kiz anlamadinmi onu. dil çikarmayı üstünü çıkardığını sanıyor.
sanada asılmaya başlayacak anlaşıldı
niye kızı uyandırıyonki ?kiz anlamadinmi onu. dil çikarmayı üstünü çıkardığını sanıyor.
sanada asılmaya başlayacak anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?