'Düğüm'den İlk Kareler Yayınlandı! | Prime Video

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,435
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20230821_152127.jpg

Prime Video'nun OGM Pictures imzalı yeni dizisi 'Düğüm'den ilk kareler yayınlandı.

Yönetmen koltuğuna Can Ulkay'ın oturduğu; Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın başrolünü paylaştığı dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Senaryosunu Hilal Yıldız, Nazlı Sunlu Kaçan ve Yekta Torun'un kaleme aldığı dizi, işinde başarılı bir haberci olan Neslihan Turhan'ın hikayesini anlatıyor.
Dürüstlüğüyle herkesin gözdesi olmuş Neslihan Turhan, kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı "Tek Gerçek" programını sunan, kariyerinin zirvesinde ünlü bir habercidir. Tek çocuğu Can’ın, arkadaşı Leyla'yı öldürmekle suçlanmasıyla Neslihan'ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur. Oğlunu korumakla; gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu hapse atma pahasına Leyla'nın katilinin peşine düşecek midir?
Düğüm, yakında Prime Video'da!

20230821_152129.jpg

20230821_152130.jpg

20230821_152131.jpg

• Beğendim
Reactions: Angelica
Hahahhaahah Esra Erol sandım bu ne benzerlik? 😱 Yan çarı olmuş resmen. :A

Bu platformun maddi hiçbir derdi yok..Koskoca küresel Amazon AVM varlığı yeterli....
Bence az ama bana göre öz işleri var..

Kendi adıma net takip ettiğim 5 dizisi mevcut.
Yerli dizide oyuncu tercihi ve konu güzelde ,Berguzel ablamız ne yapmış kendine öyle.

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco