Döner Yerken Yanında Ayran Mı İçersiniz Yoksa Kola mı

Sizce?

• Ayran

Oy: 25 80.6%
  • Kola

Oy: 6 19.4%

• Kullanılan toplam oy
    31
Ayran ile yerim ama bugün dükkanda yedim görünüşü felan güzel ama adamın yaptığının tadı kötüydü Allah affetsin beğenmedim ama mecbur acıkınca yiyoruz :A

İngiltere'den gelen bir arkadaş "what the ***k is this??" demişti :A
İlk okul zamanı bir öğretmenim 'Antalya'da denedim sevemedim, ekşi' vs demişti :A ama şimdi alıştılar :A lise zamanıda kendime su yerine ayran götürdüm hep. Orda çalışan görevli merak etmişti, her gün şişede beyaz içecek getiriyorsun, bu sütmü diye sormuştu. Ben de hayır ayran ve şöyle hazırlanıyor demiştim. Sonra o da alışıp yapmaya başlamıştı kendine :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and 12.Adam
İlk okul zamanı bir öğretmenim 'Antalya'da denedim sevemedim, ekşi' vs demişti :A ama şimdi alıştılar :A lise zamanıda kendime su yerine ayran götürdüm hep. Orda çalışan görevli merak etmişti, her gün şişede beyaz içecek getiriyorsun, bu sütmü diye sormuştu. Ben de hayır ayran ve şöyle hazırlanıyor demiştim. Sonra o da alışıp yapmaya başlamıştı kendine :A
Hmm yani o zaman ben bir yatırımcı olsam, avrupa'ya gidip ayran fabrikası açsam iş yaparım :A:A

@Dosi , ben noktaları küfür sandım. :A
Öyle zaten :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben ayranı çok seviyorum. Genelde her yemeğin yanında içerim.

Hmm yani o zaman ben bir yatırımcı olsam, avrupa'ya gidip ayran fabrikası açsam iş yaparım :A:A

Öyle zaten :A
Öyleyse bu parça sana gelsin. 🥰 :A

IMG_1611.jpg