Ayran ile yerim ama bugün dükkanda yedim görünüşü felan güzel ama adamın yaptığının tadı kötüydü Allah affetsin beğenmedim ama mecbur acıkınca yiyoruz
Bu konunun varlığını unutmuşum@Maskeli Fedai sen konu açarmıydın anketin çok kısa sürmüş. Süresiz yaptım. Bakalım 9 kişilik oylama bugünlerde kaç kişiye çıkacak
İngiltere'den gelen bir arkadaş "what the ***k is this??" demiştiYoo biliyorlar bizim burda yaygın artık (en azından kebab döner restoranlarında) marketlerde de satılıyor.
İlk okul zamanı bir öğretmenim 'Antalya'da denedim sevemedim, ekşi' vs demişti ama şimdi alıştılar lise zamanıda kendime su yerine ayran götürdüm hep. Orda çalışan görevli merak etmişti, her gün şişede beyaz içecek getiriyorsun, bu sütmü diye sormuştu. Ben de hayır ayran ve şöyle hazırlanıyor demiştim. Sonra o da alışıp yapmaya başlamıştı kendineİngiltere'den gelen bir arkadaş "what the ***k is this??" demişti
@Dosi , ben noktaları küfür sandım.İngiltere'den gelen bir arkadaş "what the ***k is this??" demişti
Hmm yani o zaman ben bir yatırımcı olsam, avrupa'ya gidip ayran fabrikası açsam iş yaparımİlk okul zamanı bir öğretmenim 'Antalya'da denedim sevemedim, ekşi' vs demişti ama şimdi alıştılar lise zamanıda kendime su yerine ayran götürdüm hep. Orda çalışan görevli merak etmişti, her gün şişede beyaz içecek getiriyorsun, bu sütmü diye sormuştu. Ben de hayır ayran ve şöyle hazırlanıyor demiştim. Sonra o da alışıp yapmaya başlamıştı kendine
Öyle zaten@Dosi , ben noktaları küfür sandım.
Türk marketleri var. Onlar satıyor zaten hatta İsveç fabrıkası da yapıp satıyor geç kaldınHmm yani o zaman ben bir yatırımcı olsam, avrupa'ya gidip ayran fabrikası açsam iş yaparım
Öyle zaten
Offf her şeyde geç kalmak zorunda mıyımTürk marketleri var. Onlar satıyor zaten hatta İsveç fabrıkası da yapıp satıyor geç kaldın
Öyleyse bu parça sana gelsin. 🥰Hmm yani o zaman ben bir yatırımcı olsam, avrupa'ya gidip ayran fabrikası açsam iş yaparım
Öyle zaten