Döner Yerken Yanında Ayran Mı İçersiniz Yoksa Kola mı

Sizce?

• Ayran

Oy: 25 80.6%
  • Kola

Oy: 6 19.4%

• Kullanılan toplam oy
    31
Buzlukta var ama pek sevmiyorum artık :A tavuk döner yiyorum ama et dönere ilgim yok olmuş :A
Ben de arada şundan alıyorum, şu anki gibi aşerdiğim vakitlerde hemen bir iki dakika ısıtıp ekmek arası ya da düz götürüyorum :A

8797012000818_1604496325309.jpg

------

Dışarıdan sipariş ver...
00.00 oldu artık çok geç :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Neden geceyarısından sonra sipariş almıyorlar mı? Ne cins adamsın. :A
Evet pandemi yasağından dolayı 00.00'dan sonra sipariş almıyorlar, öyle bir yasak var :bilmem: :A

Alsalar da gece yarısı çok acil olmadığı sürece sipariş vermem genelde, bir şeyler atıştırmayı yeğlerim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Evet pandemi yasağından dolayı 00.00'dan sonra sipariş almıyorlar, öyle bir yasak var :bilmem: :A

Alsalar da gece yarısı çok acil olmadığı sürece sipariş vermem genelde, bir şeyler atıştırmayı yeğlerim :A
Diyelim ki gerçekten karnın kazındı ve dolapta da ağzına atılacak birşey yok.Sipariş vermez misin? 😱

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Diyelim ki gerçekten karnın kazındı ve dolapta da ağzına atılacak birşey yok.Sipariş vermez misin? 😱
Şu an veremem yasak var, her yer kapalı ama yasaklar bittiğinde öyle bir durumda cüzdanda da yeterli bakiye varsa veririm elbette :A

• Beğendim
Duruma göre değişir ama tabii ki genelde ayran seçerim. Sıcak bunaltmışsa tercihim kola olur ama :A
Bir de tavuk döner yanına ayran et döner yanına kola daha çok yakışıyor sanki :A

• Güldürdün