Dışarıdan sipariş ver...Canım döner çekiyor... Dönere aşeriyorum resmen :/
Dışarıdan sipariş ver...Canım döner çekiyor... Dönere aşeriyorum resmen :/
Ben de arada şundan alıyorum, şu anki gibi aşerdiğim vakitlerde hemen bir iki dakika ısıtıp ekmek arası ya da düz götürüyorumBuzlukta var ama pek sevmiyorum artık tavuk döner yiyorum ama et dönere ilgim yok olmuş
00.00 oldu artık çok geçDışarıdan sipariş ver...
FarketmedimBuzlukta var ama pek sevmiyorum artık tavuk döner yiyorum ama et dönere ilgim yok olmuş
------
Hani anketi işaret etmemişsin
Neden geceyarısından sonra sipariş almıyorlar mı? Ne cins adamsın.Ben de arada şundan alıyorum, şu anki gibi aşerdiğim vakitlerde hemen bir iki dakika ısıtıp ekmek arası ya da düz götürüyorum
------
00.00 oldu artık çok geç
Evet pandemi yasağından dolayı 00.00'dan sonra sipariş almıyorlar, öyle bir yasak varNeden geceyarısından sonra sipariş almıyorlar mı? Ne cins adamsın.
Diyelim ki gerçekten karnın kazındı ve dolapta da ağzına atılacak birşey yok.Sipariş vermez misin? 😱Evet pandemi yasağından dolayı 00.00'dan sonra sipariş almıyorlar, öyle bir yasak var
Alsalar da gece yarısı çok acil olmadığı sürece sipariş vermem genelde, bir şeyler atıştırmayı yeğlerim
Şu an veremem yasak var, her yer kapalı ama yasaklar bittiğinde öyle bir durumda cüzdanda da yeterli bakiye varsa veririm elbetteDiyelim ki gerçekten karnın kazındı ve dolapta da ağzına atılacak birşey yok.Sipariş vermez misin? 😱
Cola diyen de ne bileyim kate upton varken @serhatt ı seçiyor gibi bişi. Ss
Yoo biliyorlar bizim burda yaygın artık (en azından kebab döner restoranlarında) marketlerde de satılıyor.Ayran
Yabancıların bu lezzeti bilmemesi üzücü.
Bu ayrımı neye göre yaptın?Duruma göre değişir ama tabii ki genelde ayran seçerim. Sıcak bunaltmışsa tercihim kola olur ama
Bir de tavuk döner yanına ayran et döner yanına kola daha çok yakışıyor sanki
Damak zevkime göre Nedense et yerken ayran yerine kola daha iyi geliyorBu ayrımı neye göre yaptın?
Kola ayran mix nasıl olur?Damak zevkime göre Nedense et yerken ayran yerine kola daha iyi geliyor
Olmaz Ergenken kola süt karışımı denedim fena değildi amaKola ayran mix nasıl olur?
@Dosi , ikinci misafirin belli oldu.Bir terapide buna çek.Çocukluğundan başla ruhsal durumunu iyi görmüyorum.Geçmişinde birşey yaşamış ve atlamamış hâlâ etkileri var gibi...Olmaz Ergenken kola süt karışımı denedim fena değildi ama
@Dosi , ikinci misafirin belli oldu.Bir terapide buna çek.Çocukluğundan başla ruhsal durumunu iyi görmüyorum.
İshal loading