dağdan nasıl çıkıcan şimdi tam olarakowwwww))) bunun için değil edirneden geçmekferhat gibi dağlara yanaşır diğer taraftan çıkarız)
dağdan nasıl çıkıcan şimdi tam olarakowwwww))) bunun için değil edirneden geçmekferhat gibi dağlara yanaşır diğer taraftan çıkarız)
reign'e başla çok seversin senCW nin benlik dizisi yokmuş şu flash a bir bakarım onuda pek sevmedim ama bakarım yani bir ara
yeterki hedefe kitlenelim tünel açma makinası köstebekler yanımızda sıfır kalırCW nin benlik dizisi yokmuş şu flash a bir bakarım onuda pek sevmedim ama bakarım yani bir ara
kendi kendine alıntılamış şoparyeterki hedefe kitlenelim tünel açma makinası köstebekler yanımızda sıfır kalır)
bunun bayanlardaki regl olayıyla bir alakası varmı ?reign'e başla çok seversin sen
senden alıntıladım farzetkendi kendine alıntılamış şopar
hele bir kral henry var tanısan çok seversinbunu izleyeyimmi napayım çok güzel geldi konusu bir an)
Bunu izleyeceğine git The Tudors'u izlebunu izleyeyimmi napayım çok güzel geldi konusu bir an)
hele bir kral henry var tanısan çok seversinbir fantezileri var adamın misal sevişirken alman arşidükünün kız kardeşini camdan düşürdü artık nasıl bir hareket denediyse
başroldakiler pll yi çağrıştırdıBunu izleyeceğine git The Tudors'u izleYeterki şu diziye düşmeBaşrol kızda hayır yok
o kadar orhanın bacağı dizisi falan izleyip de tudors u izlemediyse daha tüh onun suratına .ssBunu izleyeceğine git The Tudors'u izleYeterki şu diziye düşmeBaşrol kızda hayır yok
Haa!! Ben de sandım dönem dizisi diyedemekki kızı dalıyla tutuyormuş) iş bittikten sonra dal çekilmiş kız düşmüş aşağı
başroldakiler pll yi çağrıştırdı)
Yok izlememiş bildiğim kadarıylao kadar orhanın bacağı dizisi falan izleyip de tudors u izlemediyse daha tüh onun suratına .ss
orphan black bu saydığın tüm CW dizilerini üçle çarpar beşe katlar üstünde takla ataro kadar orhanın bacağı dizisi falan izleyip de tudors u izlemediyse daha tüh onun suratına .ss
harikadır ama the originals daha kaliteli te originals oyuncuları 2.sezonda katılıcaklar the vampire dirairesa okadar beğenildilerki ayrıda yan dizi olarak onlara dizi yapıldı yılın açık ara en iyi dizisi bence the originalsada bakmalısın 🙂🙂Vay kanala bak be hep genclere calisiyor helal.THE VAMPIRE DIARIESE YENI BASLADIM 1. SEZON 13. BOLUMDEYIM AMA MUTHIS BI DIZIYMIS. @Çiğdem-
yo kartıkın daha nelerorphan black bu saydığın tüm CW dizilerini üçle çarpar beşe katlar üstünde takla atartatiananın tırnağı etmez bu diziler
hayır dönem dizisi diye değil kızlar dörtlü grup olmuş pll deki gibi konuya bakmadımHaa!! Ben de sandım dönem dizisi diye
Yok izlememiş bildiğim kadarıyla
hayırrr damon ölemez1. Sen Elena'yı kesin bulgar(my'ye bağlarsın) oyuzden seviyorsundur
2. Clarke ve Finn'i seviyormusun 😱 Oyuncudan anlamadiğin kesin + net
Damon öldü inş seneye yokBu seneki rolleri çooook abartı mimikleriyle karakterinden soğuttu😡 Kızlar seviyordur o hareketleri ama erkek izleyiciyide düşünsünler acayip kıldı bu seneBi tabir vardır "Kalıbının adamı ol"
umarım damon kuytu bir yerde coşkuna rastlarhayırrr damon ölemezklaus ayrıldıktan sınra damon için bakıyorum sadece bu diziye damonda giderse 6.sezon final yaparlar bence ama dönücek bir şekilde 🙂🙂
almadımı tatiana geçen sene ödülü kaptı senin bu regl ne aldı ?yo kartıkın daha nelerduyan da orhanın bacağı 10 tane emmy falan aldı sanır
tatiana neyi kaptı şimdiumarım damon kuytu bir yerde coşkuna rastlar)
almadımı tatiana geçen sene ödülü kaptı senin bu regl ne aldı ?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?