CW'nin Yeni Dizileri (2013-14)

Şu ana kadar paylaştığın kanallar arasındaki en iyisi bence başarılı olabilir dizileri.

Ama benim izleyeceğim bir dizi yok.

berkann post: 1395117' Alıntı:
Şu ana kadar paylaştığın kanallar arasındaki en iyisi bence başarılı olabilir dizileri.

Ama benim izleyeceğim bir dizi yok.

malesef pek başarılı olduğu söylenemez abd de 5 kanal arasında 5.
ama dizileri yurtdışında iyi izleniyor

ABD'liler diziden anlamıyor .s.s

Şaka bir yana bence gayet iyi duruyor gibi. Ama bana göre bir şey yok.
niye panpa sana göre nasıl oluyor

ben de abdliler gibi düşünüyorum cw diizleri daha çok ergenlere göre konusu ne olursa olsun diğer 4 kanal daha fazla kitleye hitap edebiliyor

xemrexxx post: 1395134' Alıntı:

ben de abdliler gibi düşünüyorum cw diizleri daha çok ergenlere göre konusu ne olursa olsun diğer 4 kanal daha fazla kitleye hitap edebiliyor

Dexter tarzı bir şeyler olabilir ama sezon sayısı fazla diye başlamıyorum.
Bilim-kurgu sevdiğim bir tür ama dizisi nasıl olur bilemiyorum?

Neyse ergen olmaktan kurtuldum en azından.

berkann post: 1395147' Alıntı:
Dexter tarzı bir şeyler olabilir ama sezon sayısı fazla diye başlamıyorum.
Bilim-kurgu sevdiğim bir tür ama dizisi nasıl olur bilemiyorum?

Neyse ergen olmaktan kurtuldum en azından.
yavaş yavaş izlersin
@Reytinger in game of thrones izlediği gibi

Nesi ergence??? Nikita SuperNatural Vampire Diaries ve Arrow hiçte ergence değil
İlk olarak şöyle düşün. Ergence dediğin SuperNatural'i 19 yaşinda başlayan birisi ilk sezondan itibren izlediyse ve hala devam ediyorsa bu adam 26-27 yaşindadir şimdi bu adam hala ergen mi??? Nikita dizisi alakası yok ergenlikle.Hatta o dizi CBS için yapılmış ama CBS kendi kanalı CW'ye verdi düşün.CW'nin ergen dizisi diyebileceğim şuan içerisinde fantastik veya polisye barindirmayan dizileridir. Carrie 90200 GG gibi ıvır zıvırlari işte

en azından türkiyede ergenler takip ediyor
yok ıan somerhalder yok jensen ackless yok nina dobrev yok candice soyadını unuttum çok iyi oynadıkalrı içşin mi popüler oldular hep tipten
nikita yı izlemedim bir fikrim yok ama arrow a gg vb. dizilerden eleman topliyiler hep
supernatural dizisini sorsan çoğunluğu senaryoyu benden kötü biliyordur sadece birkaç bölüm izlememe rağmen

Kırmızı yere cevabım: Sırf ekran karşinia geçip tipleri nasıl onlari izlemişsin
Jensen ve Ian diziye dramasaysa drama komediyse komedi katıyorlar
Nikita CBS için hazırladiği casttan belli ben hiçbirini CW'nin diğer dizilerinde görmedim😕

Cw bu sene daha iddialı gibi geldi bana...aralarında beni en çok çeken the 100 oldu...Bir ihtimal bakarım...

Bu dizilerin bizimkileri dahada cw'ye çekecek harbidende...

iki diziyi de izlemedim
supernatural birkaç kere tv de denk geldim
ayrıca yorumlar hiç oyunculukları ile ilgili değil panpa

nikitaya bir bakayım castına

Yine bildiğimiz CW tarzı diziler. Supernatural dışında CW'den bir şey izlemeyi düşünmüyorum bir daha.

Ama The Hundred'ın tutmasını isterim Henry Ian Cusick için.

baktım nikitanın castına @Forumdash desperate housewives ve hımym da oynayan bir kadın var adını unuttum bile onun dışında cık en azından tv adına iyi işi olan yok

Evet odur

İlla lisede geçen dizi izliyorsan Glee tavsiye edilir. İlk 3 sezon izle 4'ü izlemesende olur
Şarkılı - türkülü güzel bi dizi komedisi Sue karakteri sayesinde kendi çapinda var olan bir dizi

Biraz izledimde pek beğenmedim panpa