- Reaksiyon puanı
- 51,376
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
S&C ne oluyor ki?Laa sana bi soru sorduydum hangi konu bilmiyorumCarrie'nin bakireliği noldu
S&C izlediysen tab semaptin olur![]()
S&C ne oluyor ki?Laa sana bi soru sorduydum hangi konu bilmiyorumCarrie'nin bakireliği noldu
S&C izlediysen tab semaptin olur![]()
Sex and CityS&C ne oluyor ki?![]()
Öyle olduğunu unutmuşum ben.Sex and CityOrdaki kızın gençliğini anlatıyordu ya dizi
![]()
darısı glu glu nun başına![]()
carrie nasıl iptal olur
![]()
![]()
tomorrow people ı hiç beklemiyidim
![]()
![]()
star crossed ı ilk 2 bölüm izleyip bıraktım pis yedilinin uzaylı versiyonuydu ::::
![]()
glu glu 6.sezonuyla final edecek seneye zaten onun iptal olma ihtimali yokdarısı glu glu nun başına![]()
6 sezondur ne çile çekiyorsun sanada yazıkglu glu 6.sezonuyla final edecek seneye zaten onun iptal olma ihtimali yok![]()
ben geçen sezon buldum diziyi ayrıca çile de değil .ss orhanın bacağı dizisini 10 a katlar6 sezondur ne çile çekiyorsun sanada yazık)
neresi katlar konudan bahsetmediğin kesin dizide konu yok şarkıları diyorsun youtube dan izle istediğin şarkıyı niye dizi takip ediyorsunkiben geçen sezon buldum diziyi ayrıca çile de değil .ss orhanın bacağı dizisini 10 a katlar![]()
O totoş diziye sonradan başladi6 sezondur ne çile çekiyorsun sanada yazık)
totşgül yarmagülü çok sevdiği için başlamıştır diziyeO totoş diziye sonradan başladiAma muhtemelen son 3 sezondur yavan
Ne zaman onun yarmagülü geldi o zamandan beiridir dizi herşeyiyle (senaryo/oyunculuk/reyting) hepsi vasat
Son 3 bölümü pazar izleyecem
Umarim bişeyler değişmiştir.