CW'nin İptal Edilen ve Devam Edecek Dizileri Belli Oldu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399577900.jpg

Amerika'nın beş büyük kanalının en küçüğü olan ve daha çok gençlere yönelik diziler hazırlayan CW'de 2014-2015 sezonunda yola devam edecek diziler belli oldu.

Beauty and the Beast üçüncü sezon onayı ve Hart of Dixie dördüncü sezon onayı alırken kanalın bu sezon yayına soktuğu yeni dizilerden The 100 ikinci sezon onayını resmen aldı.

Üç dizisiyle yola devam kararı alan kanal üç dizisini ise iptal etti. The Carrie Diarries ikinci sezon sonunda, The Tomorrow People ve Star-Crossed ise ilk sezonlarının sonunda iptali gördüler.

Hatırlanacağı gibi kanalın The Originals, Supernatural, The Vampire Diaries ve Reign gibi dizileri daha önceden yeni sezon onayı almışlardı.

@xemrexxx 'in başı 2.kere saolsun :F:F The 100 haricindekilerin hepsi vasattı. TTP'yi ve Star-Crossed'ü ilk bölümden mi bu kadar kötü ve sonraki bölümleri tahmin edilebilir dedirtten cinstendi. The 100'de güzel kızlar yakişikli oğlanlar olsaydı 3 milyon izleyicisi olurdu. İMDB'si bile düşük başlamişti şimdi toparlanıyor.Gördüler hikayeyi tabii :A

@xemrexxx 'in başı 2.kere saolsun :F:F The 100 haricindekilerin hepsi vasattı. TTP'yi ve Star-Crossed'ü ilk bölümden mi bu kadar kötü ve sonraki bölümleri tahmin edilebilir dedirtten cinstendi. The 100'de güzel kızlar yakişikli oğlanlar olsaydı 3 milyon izleyicisi olurdu. İMDB'si bile düşük başlamişti şimdi toparlanıyor.Gördüler hikayeyi tabii :A
aaaa nasıl yaaa the tomorrow people iptalmı edilmiş :T nasıl olurr 😱😱😱
kesin bilgimi forumdash @OzaN

the tomorrow people en sevdiğim dizilerdendi :T

arrowdan haber yokmu bu arada arrow yeni sezonda olucakmı (b)(b)(b)

Son düzenleme:
Hiç Birini takip etmiyorum.:AThe 100 çok karşıma çıkıyor ama.Çok çok çok boş kalırsam bir göz atacağım.:D

:T :T carrie nasıl iptal olur :T :T :T tomorrow people ı hiç beklemiyidim :T :T :T star crossed ı ilk 2 bölüm izleyip bıraktım pis yedilinin uzaylı versiyonuydu :::::)

Arrow, The Originals, Supernatural, The Vampire Diaries ve Reign izlediğim dizileri güzel giderse The 100'ü de izleyebilirim belki. :)

Dediğim dizileri de bölüm bölüm takip edemiyorum Supernaturel'in daha 2.sezonundayım kaç aydırlı. :D Reign'e yeni başladım fena gitmiyor dönem dizilerini de gözüme kestirdim bilim-kurgu'dan sonra. :D
Senin dizi izleme sistemini çözemedim zaten, hangi diziyi ne zaman izliyorsun hiç belli değil. :D

Reign'e bende başlıcam panpa :D
Başla başla güzel dizidir öyle 1.sınıf değil ama izletiyor kendini. :)

Senin dizi izleme sistemini çözemedim zaten, hangi diziyi ne zaman izliyorsun hiç belli değil. :D
Kafama esince ya ruh halimle ilgili de galiba bazen bütün hafta komedi izlerken bazen full dönem ya da bilim kurguya yöneliyorum. :D Game of Thrones, The Walking Dead gibi dizileri bölüm bölüm izlerim mesela ama diğer dizileri biriktirip topluca izliyorum Revolution gibi. :)

:T :T carrie nasıl iptal olur :T :T :T tomorrow people ı hiç beklemiyidim :T :T :T star crossed ı ilk 2 bölüm izleyip bıraktım pis yedilinin uzaylı versiyonuydu :::::)
CW fanı olmuşsun resmen @xemrexxx ve @Çiğdem- ile rahatlıkla yarışabilirsin. :D
Arrow, The Originals, Supernatural, The Vampire Diaries ve Reign izlediğim dizileri güzel giderse The 100'ü de izleyebilirim belki. :)
hiçç sorma emre the tomorrow peoplede şokk oldum resmen :Ten sevdiğim dizilerden bir tanesiydi özellikle sezon finaline hayran kalmıstım devamı ne olucak öğrenemicem yaa çatlıcam
meraktan off :T basalet kesinlikle o saydığın diziler the originals süeprnatural arrow tehe vampire diaries en iyi dizilerde top 5 olusturuyor bende the 100 2.onayını almıs oda güzel bir dizi bence bölüm saısı azken onada başlamalısın süpernaturalı brakma özellikle 4.bölümden sonra castielde dahil olunca diziye asıl ozaman baslıyor :Z:Z:Z
ozan sana tek söylicem söz kıskanma hahaha :F