Cumhurbaşkanı RTE'nin 6 Şubat Twitter Yorumu

BesaleT

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
5,861
Puanı
1,061
"İnsanları sokak ortasında vurmak, öldürmek, yazarlara, çizerlere şiddet uygulamak, bizim medeniyetimizde asla kendisine yer bulamamıştır."

Sözüyle gündeme oturdu.

Neresi komik bunun ? Nereden vurucağız diye her türlü konu/yorum yapılıyor artık

doğru söylemiş ne var bunda
çakal çukala da fırsat verecek halleri yok

Başbakanım ne derse doğrudur. Pardon.. Cumhurbaşkanı.

Çok doğru konuşmuş ama anlayana
biraz geçmişe atıfta bulunmuş ama anlaşılan çoğu insan anlamamış demek ki herkesin harcı değil.

Bir insan ancak bu kadar kendisi ile çelişebilir.

Başbakan grup toplantısında Türkiye'de basın özgürlüğünden konuşuyor o kadar gazeteciyi içeri alan kimdi o zaman..
Şaka gibiler ya.

Boşuna elin ingilizi çıkıp "Türkler çabuk unutur" sözünü söylemiyor şimdi Türkiye'de basın özgürlüğü var sözüne inanıp geçmişi unutacaklardır veya kimin yaptığını.

Komik olan şey yaptığı şeyleri yapmadım diyerek milleti uyutmaya çalışması durumu.
Hacı twittin ne dediğini anladın mı))) bizim nedeniyetimizde yok diyor Türkiye de olmadı deniyor. Ayrıca bunları yapanlar şuan hapisteler. Sokakta kim vurduysa birini mahkemeye çıktı. Gazetecileri içeriye atan (nedim şener ahmet sik soner yalçın....) bunlarda içerde demek ki bizim medeniyetimizde bunları yapmak yok yaparsan hapisahanesin

Ceza verildi o da sırf verildi densin diye verildi zaten bi insanın canını almak 10 yıl mı ? Baklava çalan çocuklar vardı 16 yıl mı ne yemişlerdi baklava çalmak daha kötü bi şey o zaman Türkiye'de.

Gazeteciler neden içeri alındı ? Kim aldı kimden emir geldi, bunlara emir verenler mi hapiste yoksa piyonlar mı sadece hapiste. Bi ara ergenekon dedi tüm yurdunu seven askerleri içeri aldı başa kendi adamlarını getirdi, şimdi Ergenekon'un e si yok gündemde.

Sonra gazetecileri içeri aldı basını susturdu, korkuttu. Şimdi paralel diyor ama 3-4 sene öncesine kadar Fetullah'a "Hoca Efendimiz" diye Türkiye'ye çağırıyordu, davet ediyordu. (Fetullah'ı da günahım kadar sevmem orası ayrı o zaman da karşıydık bu sözlerine, siz de bize karşıydınız o zamanlar karşı geldiğimiz için.
)

Olaylar bunlar yani ama nasıl görmüyorsunuz bunları anlamıyorum işte, adam eskiden normal biri kadarken mal varlığı belki daha kötüyken şu an ki mal varlığına bile baksan yeter tamam 12 yıldırlı başta belki ama aldığı maaş da belli bu kadar mal varlığı zenginleşmesi normal mi.

Siz bol bol gülün o zaman
Sizde biraz düşünün o zaman bu durumu.
Taktın gülmeye durumu anlamaya çalış gülüp gülmeme problem değil problem anlatılmak istenen ama sen gülmeye taktın.

Eğer bu kadar yanlışlarını görüyorsanız seçimlerde oyunu başka bir partiye verirsin olur biter , bu kadar konu açmanıza gerek yok bence
, birde şöyle düşünmek lazım acaba diğer partiler nerde yanlış yapıyor ki 12 yıldır deviremediler bu hükümeti
))) siz tek taraflı odaklanıyorsunuz her zaman, sonrada sizin için hayal kırıklıgı oluyor seçimlerde
)))

Hacı hakiketen gündemden çok uzaksin nerden baslayim bilemiyorum

Gazeteciler kck'dan (PKK) ve cemaatin foyasi ortaya çıkardiklari için içeri alindi soner yalçın oku biraz)) nedim şener her gün twitterda kendisinin içeri aldığı söylediği polislere savcılara geciriyor. Tutuklanan gazetecileri bi zahmet oku

Cezanın Göstermeliği mi olur)) görüntüler ortada adam göstericilerden kurtulmak için havaya sıkarken adamı vuruyor. Ne yapacaklar bu cezayı vermeyip

Ergenokonu kullanarak suçsuz askerleri içeri alma (sadece Ergenekon değil İzmir casuzluk davası ve bir çok dava) cemaatin askeriyede kendi adamlarının önünü açmak için yapıldığını bilmeyen kalmadı ( ergenokon davasi ayri devam ediyor)) ki ergenokon davasında işlerim iyi gitmediğini ilk vurgulayan erdogandir. Suçsuz insanlar içeri aldığında özelikle nedim şener ve soner yalçın içeri girince zekeria öz görevden alindi sonra ilker başbuğ olayında erdoğan net okrak bu olayın yanlış olduğunu söyledi. Bu örgüt 40 yildir devletin içinde en çok dua etikleri başbakan da Ecevit)) ecevite şefaat bile edecekleemis))))

Son düzenleme:
Bu adamın mal varlığı nerde cemaat bu adamı 5 yıl bire bir takip edip kriptolu telefonları da dinle dimi. Bu adamın bir para caldiysa bunu görüntüsü kanıtı nereden ne çaldığı belgeleyen eşitse bana gore en temiz insan bu adamdır. Düşün adama şah damarı yakimsin(yakin koruma bütün telefonların dinleniyordu 24 saat kayıt altındasin) ama çaldığına dair bir kanıt bile yok

Basit bir soru bu adam nerden ne çalmış bu soruyu cevap ver her dediğini kabul edeceğim