İyi geceler.Ben de isterdim ama 2 sınavım kaldı. Şimdi uyuyorum.iyi geceler.
Gelen yok sanırım ya, haftaya tatil başlar herkesin. O zaman yaparız.
İyi geceler.Ben de isterdim ama 2 sınavım kaldı. Şimdi uyuyorum.iyi geceler.
Aslında göz durumum pek iyi değil ama @KK|Batman'in dönüşü şerefine varım diyorum.Hazır @KK|Batman de dönmüşken bu gece yapsak mı?@34rcp44 @OzaN @xdragxx @Cengo @Billy Kane @Polat Şaşmaz @RevaN @berkann @Bully @gundix123 @AlemTo @Maskeli Fedai
Yarın son sınavım var.Hazır @KK|Batman de dönmüşken bu gece yapsak mı?@34rcp44 @OzaN @xdragxx @Cengo @Billy Kane @Polat Şaşmaz @RevaN @berkann @Bully @gundix123 @AlemTo @Maskeli Fedai
Yarım saat içinde başlamak lazım fazla geçe kalmamız iyi olmaz.Kaç gibi başlarız oyuna ?
Niye hep böyle denk geliyor sana.Yarın son sınavım var.
Kusura bakma listede olmayınca seni etiketleyemedim.Gelmek isterdim ama çok kötüyüm oyun zevkinizi kaçırmayayım.
Etiketlememen normal ya ben haxci değilim zaten.Bir bakıp çıkabilirim zamanında oynarken @xdragxx 'i çıldırtmışlığım vardır.Niye hep böyle denk geliyor sana.
Kusura bakma listede olmayınca seni etiketleyemedim.Gel ya kötü değilsindir o kadar 2 yıl önce senle oynardık gündüzleri.
Sanırım o zamanlar sen de amatördün o yüzden o kadar kötü gelmemiş olabilirsin.Şimdi ustalaşmışsındır.Şansına onun takımına hep ben denk geliyordum adam çileden çıkıyordu.
Sanırım o zamanlar sen de amatördün o yüzden o kadar kötü gelmemiş olabilirsin.Şimdi ustalaşmışsındır.Şansına onun takımına hep ben denk geliyordum adam çileden çıkıyordu.
Revan benden iyiydi hatta bir ara takır takır saydırıyordu golleri.
Bende varımHazır @KK|Batman de dönmüşken bu gece yapsak mı?@34rcp44 @OzaN @xdragxx @Cengo @Billy Kane @Polat Şaşmaz @RevaN @berkann @Bully @gundix123 @AlemTo @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?