İyi geceler.Ben de isterdim ama 2 sınavım kaldı. Şimdi uyuyorum. iyi geceler.
Gelen yok sanırım ya, haftaya tatil başlar herkesin. O zaman yaparız.
İyi geceler.Ben de isterdim ama 2 sınavım kaldı. Şimdi uyuyorum. iyi geceler.
Aslında göz durumum pek iyi değil ama @KK|Batman'in dönüşü şerefine varım diyorum.Hazır @KK|Batman de dönmüşken bu gece yapsak mı? @34rcp44 @OzaN @xdragxx @Cengo @Billy Kane @Polat Şaşmaz @RevaN @berkann @Bully @gundix123 @AlemTo @Maskeli Fedai
Yarın son sınavım var.Hazır @KK|Batman de dönmüşken bu gece yapsak mı? @34rcp44 @OzaN @xdragxx @Cengo @Billy Kane @Polat Şaşmaz @RevaN @berkann @Bully @gundix123 @AlemTo @Maskeli Fedai
Yarım saat içinde başlamak lazım fazla geçe kalmamız iyi olmaz.Kaç gibi başlarız oyuna ?
Niye hep böyle denk geliyor sana.Yarın son sınavım var.
Kusura bakma listede olmayınca seni etiketleyemedim. Gel ya kötü değilsindir o kadar 2 yıl önce senle oynardık gündüzleri.Gelmek isterdim ama çok kötüyüm oyun zevkinizi kaçırmayayım.
Etiketlememen normal ya ben haxci değilim zaten.Bir bakıp çıkabilirim zamanında oynarken @xdragxx 'i çıldırtmışlığım vardır. O kadar kötüyüm.Niye hep böyle denk geliyor sana.
Kusura bakma listede olmayınca seni etiketleyemedim. Gel ya kötü değilsindir o kadar 2 yıl önce senle oynardık gündüzleri.
Sanırım o zamanlar sen de amatördün o yüzden o kadar kötü gelmemiş olabilirsin.Şimdi ustalaşmışsındır.Şansına onun takımına hep ben denk geliyordum adam çileden çıkıyordu.Sen o kadar kötü değildin ben mi yanlış hatırlıyorum anlamadım. @xdragxx zaten biraz sinirlidir.
Ben ve @RevaN hep acemiyiz hala acemiyim yani.Sanırım o zamanlar sen de amatördün o yüzden o kadar kötü gelmemiş olabilirsin.Şimdi ustalaşmışsındır.Şansına onun takımına hep ben denk geliyordum adam çileden çıkıyordu.
Revan benden iyiydi hatta bir ara takır takır saydırıyordu golleri.Ben ve @RevaN hep acemiyiz hala acemiyim yani.
Bende varımHazır @KK|Batman de dönmüşken bu gece yapsak mı? @34rcp44 @OzaN @xdragxx @Cengo @Billy Kane @Polat Şaşmaz @RevaN @berkann @Bully @gundix123 @AlemTo @Maskeli Fedai