zaten seni banladıktan sonra çıktım hemenEn son beraber çıkalım diyecektim.![]()
zaten seni banladıktan sonra çıktım hemenEn son beraber çıkalım diyecektim.![]()
1 | @Billy Kane - @34rcp44 - @RevaN | 9 |
2 | @darksaal - @Bully - @mrt-06 | 6 |
3 | @takas - @Maskeli Fedai - @berkann | 3 |
4 | @BesaleT - @OzaN - @yakamoz-Asi |
1 | @Billy Kane - @takas - @Bully | 9 |
2 | @34rcp44 - @Yakamoz-Asi - @berkann | 6 |
3 | @BesaleT - @Maskeli Fedai (@XanTier)- @mrt-06 | 3 |
4 | @darksaal - @OzaN - @RevaN |
O zaman iyi yapmışsın agam.aga darksaal banladı o da admindişaka yapmıyorum harbiden hepinizi banladı en son bende onu banlayıp öcünüzü aldım
![]()
Senden daha kötüleri de var uzulmene ne hacetBenden sonra eğlence varmış.![]()
Senden daha kötüleri de var uzulmene ne hacet
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Haftaya katilacam ben bilgisayarin klavyesiyle monitörü yok su an tamire verdik Şali gelecek haftaya Cumartesi bende Vadim İnşallahHarbi sen neredeydin?
Benden sonra selfie bile cekilmis.![]()
Haftaya katilacam ben bilgisayarin klavyesiyle monitörü yok su an tamire verdik Şali gelecek haftaya Cumartesi bende Vadim İnşallah
Bizde senin geçtiğin yollardan geçtik aga az oyna oyuna yavaş yavaş isinirsinBen katilmam artik. Rezil oldum yeterince. 😉
Bizde senin geçtiğin yollardan geçtik aga az oyna oyuna yavaş yavaş isinirsin![]()
Bilgisayar gelince bol bol antrenman yapariz istersenAma ilk defa 5 dakikadan fazla bir odada kalabildim.![]()
Bilgisayar gelince bol bol antrenman yapariz istersen![]()
heyecanlandım şimdihttp://www.haxball.com/?roomid=~284...71be125041d61b4871963536cb7e2905fbcc90&pass=1
Şifre: ff
@Harunnn60 , @sokak sanati
@darksaal müsaitsen sende gelir misin? Survivor oynucaz 1 kişiye ihityaç var?![]()
10-15 dk sonra gelebilirim.http://www.haxball.com/?roomid=~284...71be125041d61b4871963536cb7e2905fbcc90&pass=1
Şifre: ff
@Harunnn60 , @sokak sanati
@darksaal müsaitsen sende gelir misin? Survivor oynucaz 1 kişiye ihityaç var?![]()
Gelirim gelmesine ama şu an indirme yapıyorum, çok çok lag olur.