sen topa vurmadan önce seni çıkaracaktım ama yetişemedim
sen topa vurmadan önce seni çıkaracaktım ama yetişemedim
Yalan, kuru iftira.![]()
sen topa vurmadan önce seni çıkaracaktım ama yetişemedim![]()
aga maç mı yapacaktık ya keşke banlamasaydımTam orda mısın yazacaktım, banlandım.![]()
Kanıt isterim?Tamam bilerek çarptırmadım ama sonuçta en son sana çarpıp girdi.![]()
yerinde durmuyon ki hiçBu sefer boşta kalırdım, bir daha almazdınız oyuna![]()
Kanıt isterim?Ben hatırlamıyorum öyle bir şey.
![]()
yerinde durmuyon ki hiçyalnız sende baya gelişme var oyunu güzel oynuyodun helal
![]()
Maç yapmazdık öylesine yazacaktım.aga maç mı yapacaktık ya keşke banlamasaydımsen beni banlayabiliyomusun peki
![]()
aga darksaal banladı o da admindi@takas aga sana da adminlik tatlı geldi galiba, banlamalar falan.![]()
@OzaN sana kaç kez "e" ol dedi sen olmayınca mecbur kendi benE olup geldi.@Billy Kane ben ve @takas güzel bir şampiyonluk elde ettik.Sonra Billy ile ben 2 kişi güzel direndik ama olmadı.
Resimler de güzel olmuş gerçi 2.karede yokum ama olsun.![]()
Güzelmiş haftaya benim gelişimin şerefine de yaparizGüzel bir turnuva, ardından maç yaptık. Daha sonra bir tane selfie çektirdik ve [HASHTAG]#FFHaxballGecesi[/HASHTAG] yazdık. İşte geceden kareler.
![]()
![]()
@OzaN @darksaal @mrt-06 @takas @berkann @XanTier @Bully @34rcp44 @Billy Kane @BesaleT @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
Bir ara ayrıldım pc başından o ara olmuş her şey görmedim Ozan'ın mesajını.@OzaN sana kaç kez "e" ol dedi sen olmayınca mecbur kendi benE olup geldi.
Başka biri okusa bu mesajı delirdiğimi sanır. Yanlızca oynayan bilir.![]()
banlamak senin işin aga kimse yemez bunuBen banlamayı bile bilmiyorum, beni de banladı.![]()
En son beraber çıkalım diyecektim.banlamak senin işin aga kimse yemez bunuhatta beni de banlamaya çalıştı ama odayı açtığım için olmadı yoksa bende gidiyodum
![]()