sen topa vurmadan önce seni çıkaracaktım ama yetişemedim
Yalan, kuru iftira.
aga maç mı yapacaktık ya keşke banlamasaydımTam orda mısın yazacaktım, banlandım.
Kanıt isterim?Tamam bilerek çarptırmadım ama sonuçta en son sana çarpıp girdi.
yerinde durmuyon ki hiçBu sefer boşta kalırdım, bir daha almazdınız oyuna
Kanıt isterim?Ben hatırlamıyorum öyle bir şey.
yerinde durmuyon ki hiçyalnız sende baya gelişme var oyunu güzel oynuyodun helal
Maç yapmazdık öylesine yazacaktım.aga maç mı yapacaktık ya keşke banlamasaydımsen beni banlayabiliyomusun peki
aga darksaal banladı o da admindi@takas aga sana da adminlik tatlı geldi galiba, banlamalar falan.
@OzaN sana kaç kez "e" ol dedi sen olmayınca mecbur kendi benE olup geldi.@Billy Kane ben ve @takas güzel bir şampiyonluk elde ettik.Sonra Billy ile ben 2 kişi güzel direndik ama olmadı.
Resimler de güzel olmuş gerçi 2.karede yokum ama olsun.
Güzelmiş haftaya benim gelişimin şerefine de yaparizGüzel bir turnuva, ardından maç yaptık. Daha sonra bir tane selfie çektirdik ve [HASHTAG]#FFHaxballGecesi[/HASHTAG] yazdık. İşte geceden kareler.
@OzaN @darksaal @mrt-06 @takas @berkann @XanTier @Bully @34rcp44 @Billy Kane @BesaleT @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
Bir ara ayrıldım pc başından o ara olmuş her şey görmedim Ozan'ın mesajını.@OzaN sana kaç kez "e" ol dedi sen olmayınca mecbur kendi benE olup geldi.
Başka biri okusa bu mesajı delirdiğimi sanır. Yanlızca oynayan bilir.
banlamak senin işin aga kimse yemez bunuBen banlamayı bile bilmiyorum, beni de banladı.
En son beraber çıkalım diyecektim.banlamak senin işin aga kimse yemez bunuhatta beni de banlamaya çalıştı ama odayı açtığım için olmadı yoksa bende gidiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?