Cumartesi Nostalji Kuşağı Belli Oldu! | TRT 1

Gerici TRT Eski dizileri yayına sokmuş tekrar boşuna gerici demiyoruz 😠

İyiymiş.

Yedi Numara efsanedir. Gülşen Abi de Haluk Bilginer'in tek izlemediğim önemli dizisi. Döneminin en absürt komedilerinden biriymiş herhalde, şimdi nasıl gelir bilmem ama göz atmak gerek. :)

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
7 Numara ve Yeditepe İstanbul iyiymiş. :Z

”yapımcılığını Fora Film'in üstlendiği 2000 - 2003 yılları arasında yayınlanan ve başrollerini yapımcılığını Fora Film'in üstlendiği, başrollerini Şebnem Sönmez, Engin Alkan, Tuba Erdem ve Okan Selvi'nin paylaştığı“ cümleden çıkamadım. :(

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Yeditepe İstanbul'u çok severim. O dizinin verdiği tat başkaydı. :)

Çiçek Taksi’yi yayınlamanın tam sırası ama yayınlamayacaklar muhtemelen.

Yayın akışında Uğurlugillerde gözüküyor sabah 07.45
Buna en çok ben sevindim tam bir nostalji severim belli başlı dizilerin sürekli tekrarı dönüyor bu diziler ise mazi oldu
Bir de bizimkileri yayınlasalar TRT Arşiv kanalına mail atmıştım iletiiecekleri söylendi ama bir ses çıkmadı Perihan Abla'nın bir gün yayınlanacağından umudum yoktu arşiv kanalına yükleseler razıydım çünkü YouTube de çok eksik bölümü var ama oldu

Cumartesi günleri erken kalkmak için bir nedenimiz oldu... :Z

Keşke bütün gün Perihan Abla'yı yayınlasa TRT... :bhr: Ali Şen'li bölüm vardı az önce, çok güzeldi.

• Beğendim
Reactions: Doğan
eski konu ama..yorum yapmak istiyorum.TRT ye neler oluyor 6 da başlıyor uğurlugiler 6.40 da Perihan abla başlıyor ..izleyemeyeceği zaman dilimine sokuyor..TRT yayın akışı neden karmaşık..her hafta farklı saatler de oluyor bu seyırcıye saygısızklık bence..konu eski ama TRT yayın akışına tepki göstermek istedim.inşalah uyarı almam.