''TANRI BENİM BABAMDIR ''
Göklerdeki Göksel Babam, Senin, Babam olduğunu ve benimde senin çocuğun olduğumu bilmek, beni rahatlatıyor ve bana şifalar veriyor. Özelliklede, Ruhum karardığında ve sırtımdaki yük ağırlaştığında, sana her seferinde ''Baba, senin bana olan sevgine inanıyorum'' demenin, benim için ne kadar gerekli olduğunu hissediyorum.
Evet, inanıyorum: Hayatımın her anında, bana Babalık yaptığına ve benimde, Senin çocuğun olduğuma inanıyorum ve beni sonsuz bir sevgiyle sevdiğine inanıyorum.
Beni gece ve gündüz koruduğuna, Senin iznin olmadan, saçımdan bir kılın bile düşmeyeceğine inanıyorum.
Evet inanıyorum, Sen herşeyi bilen Tanrısın ve benim için en iyi olanı benden daha iyi sen biliyorsun.
Evet, inanıyorum: Sen her şeye gücü yeten Tanrı'sın ve bu sonsuz gücünle kötüyü bile iyiye çevirensin.
Evet, inanıyorum: Sen hoş görülü Tanrı'sın, seni sevenlere her şeyin en iyisini tedarik edersin. Bazen Ellerin bizi dövse bile, Senin O Kutsal ellerini öpüyorum.
Evet inanıyorum: içimdeki inancı, ümidi ve sevgiyi öylebir kuvvetlendir ki her anımda senin sevgin, benim yol göstericim olsun. Küçük bir çocuğun, kendisini annesinin kollarına güvenerek bıraktığı gibi, kendimi senin kollarına bırakmamı, bana öğret.
Kutsal Baba, sen herşeyi bilensin, her şeyi görensin. Sen, beni, benden daha iyi tanıyansın.Benden hiç bir şeyi esirgemiyor ve beni seviyorsun.
Göksel Babam, bizlerin senden, herşeyi dualarımızla rica etmemizi istediğin için, Biricik Oğlun İsa ve Azize Meryem Ana ile birlikte, senin sonsuz merhametine güvenerek,
sana geliyorum ve Senden . . . . . . . diliyorum.
Yüce Oğlun İsa'nın ve Meryem ana'nın Kutsal Kalpleri ile birleşerek, bu ricamı sana getiriyorum. Bütün dualarımı, fadakarlıklarımı, acılarımı ve Sana karşı olan görevimdeki sadakatimi, sana sunuyorum.
Kutsal Baba, bana Kutsal Ruh'un ışığını, gücünü ve merhametini bağışla.
Kutsal Ruh'unu, içimde o kadar güçlendirki,
O'nu asla kaybetmiyeyim, O'nu hiç hüzünlendirmeyeyim ve O'nun içimdeki sesi hiç kısılmasın.
Göksel Babam, bunu senden, Oğlun İsa Mesih'in adı ile diliyorum.
Yüce İsa Mesih, Kutsal Tanrı'nın öz oğlu, bana kalbini aç, benim kalbimide içine koy ve Meryem Ana'nın kalbi ile birlikte, Kutsal Baba'mıza götür ve benim için gerekli olan Lütfu temin et.
Kutsal Baba, bütün insanları kendine çağır. Tüm Dünya, senin sonsuz merhametinden ve senin sonsuz hoşgörülü olduğunu konuşsun.
Benim iyi kalpli ve şefkatli Babam, beni gözbebeğin gibi koru ve sana her zaman layık olabilmem için yardımcı ol ve bana merhamet eyle.
Kutsal Baba, Sen Ruhumuzun sevgi dolu ümidisin.Bütün insanlar, Seni kabul etsinler, Seni tanısınlar, Seni onurlandırsınlar ve Seni sevsinler.
Kutsal Baba, Sen bütün dünya insanlarının üzerine Sevgini ve Lütfunu dökensin. Bütün insanlar, Seni kabul etsinler, Seni tanısınlar, Seni onurlandırsınlar ve Seni sevsinler.
Kutsal Baba, Sen bütün insanları serinleten ve tazeleyen bir çığsın. Bütün insanlar, Seni kabul etsinler, Seni tanısınlar, Seni onurlandırsınlar ve Seni sevsinler.
( Eugenia Ravasio ana )