Spor Cristiano Ronaldo

Şöyle bir şey yapsaydı kendisini en iyisi kabul ederdim ama şimdi otursun da üçüncünün onu geçmemesi için dua etsin. Asla en iyisi olamaz.
Anlamıyorlar :A Hala 2026 WC falan diyorlar olabilir kardeşim Portekiz iyi jenerasyon yakaladı WC'yi de alabilir ama WC almak var WC almak var bu şekilde alabilecek mi asıl soru o.

Benim için tartışma zaten 2012'de falan bitmişti de insanlar gereksiz uzattı :A

------

@xdragxx kavurması mesmeso nun bahsettiği 2026 mı ?
Yok genel olarak 5 Dünya Kupasına katıldı hiçbir şey yapamadı onu diyor.

• Beğendim
Reactions: mesmeso and 12.Adam
  • Beğendim
Reactions: mesmeso and xdragxx
Anlamıyorlar :A Hala 2026 WC falan diyorlar olabilir kardeşim Portekiz iyi jenerasyon yakaladı WC'yi de alabilir ama WC almak var WC almak var bu şekilde alabilecek mi asıl soru o.

Benim için tartışma zaten 2012'de falan bitmişti de insanlar gereksiz uzattı :A

------

Yok genel olarak 5 Dünya Kupasına katıldı hiçbir şey yapamadı onu diyor.
Adam iki kere ülkesini WC finaline çıkardı. İlkini Higuain yüzünden kaybetti ikincisini kazandı. İkisinde de Altın Top'u aldı. Diğerinin de WC'de henüz gruplardan sonra golü yok. Daha kime ne anlatalım? :D

18 Aralık 2022 günü bu tartışma artık sona ermiştir. Messi noktayı koydu bıraktı.

• Beğendim
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Adam iki kere ülkesini WC finaline çıkardı. İlkini Higuain yüzünden kaybetti ikincisini kazandı. İkisinde de Altın Top'u aldı. Diğerinin de WC'de henüz gruplardan sonra golü yok. Daha kime ne anlatalım? :D

18 Aralık 2022 günü bu tartışma artık sona ermiştir. Messi noktayı koydu bıraktı.
@xdragxx sen niye 2012 diyorsun ?

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Forum İstatistikleri

Konular
174,448
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox