favorilerimden birisi fas diğeri arjantindi ikiside yoluna devam ediyor ve 2side en erken finalde eşleşecekler.Avatarım olan şahsı mı desteklemektesin?
favorilerimden birisi fas diğeri arjantindi ikiside yoluna devam ediyor ve 2side en erken finalde eşleşecekler.Avatarım olan şahsı mı desteklemektesin?
2026 Dünya Kupası'nı mı diyorsun?
Şöyle bir şey yapsaydı kendisini en iyisi kabul ederdim ama şimdi otursun da üçüncünün onu geçmemesi için dua etsin. Asla en iyisi olamaz.
Anlamıyorlar
Şöyle bir şey yapsaydı kendisini en iyisi kabul ederdim ama şimdi otursun da üçüncünün onu geçmemesi için dua etsin. Asla en iyisi olamaz.
Yok genel olarak 5 Dünya Kupasına katıldı hiçbir şey yapamadı onu diyor.@xdragxx kavurması mesmeso nun bahsettiği 2026 mı ?
Teşekkür ederim cevo.AnlamıyorlarHala 2026 WC falan diyorlar olabilir kardeşim Portekiz iyi jenerasyon yakaladı WC'yi de alabilir ama WC almak var WC almak var bu şekilde alabilecek mi asıl soru o.
Benim için tartışma zaten 2012'de falan bitmişti de insanlar gereksiz uzattı
------
Yok genel olarak 5 Dünya Kupasına katıldı hiçbir şey yapamadı onu diyor.
Adam iki kere ülkesini WC finaline çıkardı. İlkini Higuain yüzünden kaybetti ikincisini kazandı. İkisinde de Altın Top'u aldı. Diğerinin de WC'de henüz gruplardan sonra golü yok. Daha kime ne anlatalım?AnlamıyorlarHala 2026 WC falan diyorlar olabilir kardeşim Portekiz iyi jenerasyon yakaladı WC'yi de alabilir ama WC almak var WC almak var bu şekilde alabilecek mi asıl soru o.
Benim için tartışma zaten 2012'de falan bitmişti de insanlar gereksiz uzattı
------
Yok genel olarak 5 Dünya Kupasına katıldı hiçbir şey yapamadı onu diyor.
@xdragxx sen niye 2012 diyorsun ?Adam iki kere ülkesini WC finaline çıkardı. İlkini Higuain yüzünden kaybetti ikincisini kazandı. İkisinde de Altın Top'u aldı. Diğerinin de WC'de henüz gruplardan sonra golü yok. Daha kime ne anlatalım?
18 Aralık 2022 günü bu tartışma artık sona ermiştir. Messi noktayı koydu bıraktı.
2012'de notumu verdim ben net olarak bi sebebi yok@xdragxx sen niye 2012 diyorsun ?
Vallahi anlamadım lan 2012 de ne oldu? Kesin bir şey var durduk yere demezsin seni bilirim2012'de notumu verdim ben net olarak bi sebebi yok![]()
Yok lan bir şey işte aslında 2009 gibi karar verdim de 2012'de emin oldumVallahi anlamadım lan 2012 de ne oldu? Kesin bir şey var durduk yere demezsin seni bilirim![]()
Lan neyden emin oldun? Ağzımı bozdurmaya ramak kaldı.Yok lan bir şey işte aslında 2009 gibi karar verdim de 2012'de emin oldum![]()
Messinin daha iyi olduğuna olm neyini anlamıyorsunLan neyden emin oldun? Ağzımı bozdurmaya ramak kaldı.![]()
Bende 11-12 sezonu şampiyonlar ligine bakıyorum.Messinin daha iyi olduğuna olm neyini anlamıyorsun![]()
12 istatiksel olarak zirvesi hatta kendi zirvesi de olabilir ayrı olarak. Diğeri 1000 değil 10bin de atsa benim için Messi tarzı futbolcular daha özeldir.Yok lan bir şey işte aslında 2009 gibi karar verdim de 2012'de emin oldum![]()
@xdragxx , gerekliyi de aramıza alıyor muyuz? Toy daha senden birşeyler öğrensin fklsjklffls12 istatiksel olarak zirvesi hatta kendi zirvesi de olabilir ayrı olarak. Diğeri 1000 değil 10bin de atsa benim için Messi tarzı futbolcular daha özeldir.
Sizden gencim ama bildim bileli Messiciyim ben zaten@xdragxx , gerekliyi de aramıza alıyor muyuz? Toy daha senden birşeyler öğrensin fklsjklffls![]()