Spor Cristiano Ronaldo

Şu mesajı çevirip okuyun ardından usulca yorum yazan bakın. @MEnes @xdragxx @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock
@Tolstoyevski @BARON男爵

Şu mesajı çevirip okuyun ardından usulca yorum yazan bakın. @MEnes @xdragxx @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock
@Tolstoyevski @BARON男爵
Gündemi geriden takip ediyorsun galiba. :A

FFn7Tl1VEAA9k6S.jpg

@Tolstoyevski @BARON男爵
Trajikomik bir vaka kendisi... Yazık gerçekten de...

Messi’den daha yeteneksizdir ama Messi’den daha başarılıdır, hatta yaş farkına rağmen form durumuna bakarsak Messi’den çok daha başarılı olduğunu kabul etmemiz gerek. Portekiz ile kazandığı kupa, Arjantin’in kazandığı kupadan daha zor ve değerliydi üstelik… @MEnes @12.Adam

12 Mart 2022 tarihli Manchester United vs Tottenham maçında Conte'nin takımına karşı 3 gol atarak hat-trick yapmış futbolcudur.

Attığı ilk golle tarihin en golcüsü unvanını aldıktan sonra maç iki kere beraberliğe gelmesine rağmen yaptığı hat-trick ile 37 yaşında Premier Lig'de Top 6 takımlarından biri olan Tottenham'a karşı maçı almıştır. Çok büyük oyuncu. Büyük WINNER... @Maskeli Fedai @Sherlock

Messi’den daha yeteneksizdir ama Messi’den daha başarılıdır, hatta yaş farkına rağmen form durumuna bakarsak Messi’den çok daha başarılı olduğunu kabul etmemiz gerek. Portekiz ile kazandığı kupa, Arjantin’in kazandığı kupadan daha zor ve değerliydi üstelik… @MEnes @12.Adam
Ortaya Karışık ifade olsa onu atardım...

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Beni niye etiketliyorsun güleyim diye mi... Buna herhangi bir cevap vermek istemiyorum verirsem çok uzun yazarım... O yüzden go next... :A
------

Attığı ilk golle tarihin en golcüsü unvanını aldıktan sonra maç iki kere beraberliğe gelmesine rağmen yaptığı hat-trick ile 37 yaşında Premier Lig'de Top 6 takımlarından biri olan Tottenham'a karşı maçı almıştır. Çok büyük oyuncu. Büyük WINNER... @Maskeli Fedai @Sherlock

Hı hı aynen önceki büyük maçlarda da 0 gol atarak mükemmel winnerlığını gösterdi zaten... :A Rakibi beter haldeki Tottenham 8. 9. sıralarda geziniyor ama sorsan büyük maç aldı... :A Yaklaşık 15 maçtır gol atamayan adam son 2 3 maçta gol atmaya başlayınca yine mağaranızdan çıktınız... Öncesinde nerdeydiniz sorması ayıp... :A

Beni niye etiketliyorsun güleyim diye mi... Buna herhangi bir cevap vermek istemiyorum verirsem çok uzun yazarım... O yüzden go next... :A
------

Hı hı aynen önceki büyük maçlarda da 0 gol atarak mükemmel winnerlığını gösterdi zaten... :A Rakibi beter haldeki Tottenham 8. 9. sıralarda geziniyor ama sorsan büyük maç aldı... :A Yaklaşık 15 maçtır gol atamayan adam son 2 3 maçta gol atmaya başlayınca yine mağaranızdan çıktınız... Öncesinde nerdeydiniz sorması ayıp... :A
Yalnız seni etiketleyen ben değilim @Tolstoyevski :A Ben fanatiklikten gözü kör olmuş birisiyle tartışmayacağım artık bu konuları :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Iıı şey, Messi elenince hemen konusunda 193789831 tane dalga geçme mesajı yazan arkadaşlar... Dün neden bu kadar sessiz kaldılar acaba... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD ( @12.Adam @Tolstoyevski )

Aradığınız kütüklere şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.Yusuf yusuf... @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @DarkLegenD ( @xdragxx @Tolstoyevski )
Hep söylediğin kadro kötü söylemi tam United'e uyuyor işte.. Ronaldo o çöp defans hattıyla, mevkisi orta saha olduğu halde orta sahayla alakası olmayan çöplerle yine iyi bile dayandı..

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961