CW Crazy Ex-Girlfriend - Dizi Yorumları

1x5

Diziyi kesin olarak bırakma kararı aldım bu bölümden sonra.

Bir kere müzikal oranı çok az. Var olanlar güzel ama yetersiz. Genel olarak zayıf geldi bu bölüm. Süresinin de uzun olduğunu söylemiştim daha önce. Yine de sempatiyle baktığım bir dizi. Belki netten şarkılarını falan takip ederim.

Jeneriğine hayranım bu arada.

5/10

Üzdün.

2x2 - 2x3 - 2x4

Güzel bölümlerdi ama özellikle 4. bölüm Greg'in gitmesi, Rebecca'nın kendini değiştirmeye çalışıp ardından hayatına devam etmesi gerektiğini anlaması, Paula'nın avukat olmak için çocuğunu aldırması derken her anlamda bir dönüm noktası oldu.

Bu sezonun şarkıları da güzel gidiyor. Aklıma gelenler:

Üçü için de puanım: 8/10

2x5

Rebecca ve Valencia'nın birlikte olduğu tüm sahneler güzeldi, ama müzikal anlamda diğerleri kadar dikkat çekici bir bölüm değildi sanki. Greg'in ayrılmasından sonra nasıl bir yola sapacaklarını merak ediyordum, ama bundan sonra Rebecca-Valencia ittifakı, Rebecca ve Paula'nın birbirinden uzaklaşmasını ve Josh'un tanıştığı yeni kızın yarattığı etkiyi göreceğiz gibi. Kısacası güzel bölümdü.

8/10

aslında bu diziye başlayacaktım ama @Çiğdem- in CW kanalında yayınlanıyor diye bir türlü cesaret edip başlayamadım
sen CW izliyormuydun ozan ?

aslında bu diziye başlayacaktım ama @Çiğdem- in CW kanalında yayınlanıyor diye bir türlü cesaret edip başlayamadım
sen CW izliyormuydun ozan ?
HAHAAH aaa cw e yakısmayan 2-3 dizi var mlesef onlara bakmayın ayoll @xemrexxx te hep o dizilere bakıyor

2 vampir dizimiz birden biticek bu yıl

HAHAAH aaa cw e yakısmayan 2-3 dizi var mlesef onlara bakmayın ayoll @xemrexxx te hep o dizilere bakıyor

2 vampir dizimiz birden biticek bu yıl
ben normalde bu diziye daha kimse niyetlenmeden başlayacağımı söylemiştim sonra noldu forumdan uzaklaştık öyle arada kayboldu
şimdi yorumlara bakıyorum diziyi yerden yere vuruyorlar şimdide başlamak gelmiyor içimden

gerçi @OzaN ın olumsuz yorumunu dikkate alsak hiçbir diziye başlamamamız lazım ama yorumların geneli pek iştah açıcı değil

Olumsuz yorumlar pek yok, ben beğendim mesela.