FF cookies

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Forumda sevilen bir üye. Favori üye olmayı çok istiyor. Kendince hedefleri var , umarım hedeflerine ulaşabilir.
@cookies

çok sevdiğim üyelerin başında geliyor ve çok yakınız birbirimize
ben görelede kendisi trabzonda oturuyor 1 saat mesafe var sadece aramızda trabzonunmaçlarında trabzona babamla sık geliyoruz yanı bu forumdan gerçek hayatta karşılaşabiliceğim üyelerin şuan yakınlık açısından en başında @cookies geliyor bence🙂🙂

Bende seni çok seviyorum babamlar izin verse koşa koşa Göreleye gelcem ama nerde

Bide ben seni gercek hayatta gördüm galiba tam olarak hatirlamiyorum ama senin resimlerini gördükten sonra seni daha önce gördüğümü sezdim

Çok temiz bir arkadaşımız.
En Kısa zamanda Favori olmasını ümit ediyorum.

aaaa görmüş olabilirsinde cnm daha önce bizim kızlarla trabzon meydana geldiğimizde olmuştu bir çok kez yanı olabilir 🙂🙂🙂

Özünde iyi biri.
Çok beğenir çok konuşur ve kendisine kurabiye dememe sinirlenir. Forumun eski üyelerinden.

Özünde iyi biri.
Çok beğenir çok konuşur ve kendisine kurabiye dememe sinirlenir. Forumun eski üyelerinden.
Teşekkürler

Evet çok begenir ve konusurum 😉
Artık bana kurabiye demedigim içinde Teşekkürler

Zaten bende seni meydanda gördüm diye hatırlıyorum
aaaaa olabilir cnm bu foruma gelmeden öcne görmüşsün galiba yoksa bir selam verirdin herhalde 🙂🙂🙂
giresun kadar sık olmasada trabzon meydanada ara sıra geldiğimiz oluyordu
özellikle et dönerini çok iyi yapıyorlar trabzonda odun ateşinde bayılıyorum

Valla hatırlamıyorum ama 2012 yiliydi galiba

Valla hatırlamıyorum ama 2012 yiliydi galiba
hiç hatırladığın birşey varmı saç rengimle alakalı yada kıyafetimle alakalı birşey
gerçi yanılmıyorsam sarısın takılıyordum ben genelde 2012 yılında üstümde mvi kot beyaz bady olur genelde tabi o gün ne giydiğimi bilmem imkansız şuan ama senin hatırladığın birşeyler varsa bende hatırlayabilirim 🙂🙂🙂

Saçlarının sarı olduğunu hatırlıyorum tek hatirladigim sey o galiba

Saçlarının sarı olduğunu hatırlıyorum tek hatirladigim sey o galiba
evet o yılda sarısın takılıyordum üstümde zaten genelde kot olur çünkü etek giymeyi hiç ama hiç sevmiyorum 🙂🙂🙂
iyi forumda çiğdemi gördüm diyebilirsin yanı

artık bende seni görsel olarak tanıyorum yarın öbürgün karşılaşırsak eğer bir selam veririm🙂

Bende yorum atayım konuma

Kendisi iyidir hoştur umarım kısa sürede favori üye olur. Yönetimin istediği değişimi gösterir ve ban almaz.

Evet

Bende sana selam veririm
Bende yorum atayım konuma

Kendisi iyidir hoştur umarım kısa sürede favori üye olur. Yönetimin istediği değişimi gösterir ve ban almaz.
Insallah ban almasam yeter

Fox fanıdır kendisi, çok sever yani.