Çok teşekkürler konumu açtığın içinForumda sevilen bir üye. Favori üye olmayı çok istiyor. Kendince hedefleri var , umarım hedeflerine ulaşabilir.
@cookies
Bende seni çok seviyorum babamlar izin verse koşa koşa Göreleye gelcem ama nerdeçok sevdiğim üyelerin başında geliyor ve çok yakınız birbirimize
ben görelede kendisi trabzonda oturuyor 1 saat mesafe var sadece aramızda trabzonunmaçlarında trabzona babamla sık geliyoruz yanı bu forumdan gerçek hayatta karşılaşabiliceğim üyelerin şuan yakınlık açısından en başında @cookies geliyor bence🙂🙂
Çok teşekkürlerÇok temiz bir arkadaşımız.En Kısa zamanda Favori olmasını ümit ediyorum.
aaaa görmüş olabilirsinde cnm daha önce bizim kızlarla trabzon meydana geldiğimizde olmuştu bir çok kez yanı olabilir 🙂🙂🙂Bende seni çok seviyorum babamlar izin verse koşa koşa Göreleye gelcem ama nerde
Bide ben seni gercek hayatta gördüm galiba tam olarak hatirlamiyorum ama senin resimlerini gördükten sonra seni daha önce gördüğümü sezdim
Zaten bende seni meydanda gördüm diye hatırlıyorumaaaa görmüş olabilirsinde cnm daha önce bizim kızlarla trabzon meydana geldiğimizde olmuştu bir çok kez yanı olabilir 🙂🙂🙂
TeşekkürlerÖzünde iyi biri.Çok beğenir çok konuşur ve kendisine kurabiye dememe sinirlenir. Forumun eski üyelerinden.
aaaaa olabilir cnm bu foruma gelmeden öcne görmüşsün galiba yoksa bir selam verirdin herhalde 🙂🙂🙂Zaten bende seni meydanda gördüm diye hatırlıyorum
Valla hatırlamıyorum ama 2012 yiliydi galibaaaaaa olabilir cnm bu foruma gelmeden öcne görmüşsün galiba yoksa bir selam verirdin herhalde 🙂🙂🙂
giresun kadar sık olmasada trabzon meydanada ara sıra geldiğimiz oluyordu
özellikle et dönerini çok iyi yapıyorlar trabzonda odun ateşinde bayılıyorum
hiç hatırladığın birşey varmı saç rengimle alakalı yada kıyafetimle alakalı birşeyValla hatırlamıyorum ama 2012 yiliydi galiba
Saçlarının sarı olduğunu hatırlıyorum tek hatirladigim sey o galibahiç hatırladığın birşey varmı saç rengimle alakalı yada kıyafetimle alakalı birşey
gerçi yanılmıyorsam sarısın takılıyordum ben genelde 2012 yılında üstümde mvi kot beyaz bady olur genelde tabi o gün ne giydiğimi bilmem imkansız şuan ama senin hatırladığın birşeyler varsa bende hatırlayabilirim 🙂🙂🙂
evet o yılda sarısın takılıyordum üstümde zaten genelde kot olur çünkü etek giymeyi hiç ama hiç sevmiyorum 🙂🙂🙂Saçlarının sarı olduğunu hatırlıyorum tek hatirladigim sey o galiba
evet o yılda sarısın takılıyordum üstümde zaten genelde kot olur çünkü etek giymeyi hiç ama hiç sevmiyorum 🙂🙂🙂
iyi forumda çiğdemi gördüm diyebilirsin yanı
artık bende seni görsel olarak tanıyorum yarın öbürgün karşılaşırsak eğer bir selam veririm🙂
Insallah ban almasam yeterBende yorum atayım konuma
Kendisi iyidir hoştur umarım kısa sürede favori üye olur. Yönetimin istediği değişimi gösterir ve ban almaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?