FF cookies

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Forumda sevilen bir üye. Favori üye olmayı çok istiyor. Kendince hedefleri var , umarım hedeflerine ulaşabilir.
@cookies

çok sevdiğim üyelerin başında geliyor ve çok yakınız birbirimize
ben görelede kendisi trabzonda oturuyor 1 saat mesafe var sadece aramızda trabzonunmaçlarında trabzona babamla sık geliyoruz yanı bu forumdan gerçek hayatta karşılaşabiliceğim üyelerin şuan yakınlık açısından en başında @cookies geliyor bence🙂🙂

çok sevdiğim üyelerin başında geliyor ve çok yakınız birbirimize
ben görelede kendisi trabzonda oturuyor 1 saat mesafe var sadece aramızda trabzonunmaçlarında trabzona babamla sık geliyoruz yanı bu forumdan gerçek hayatta karşılaşabiliceğim üyelerin şuan yakınlık açısından en başında @cookies geliyor bence🙂🙂
Bende seni çok seviyorum babamlar izin verse koşa koşa Göreleye gelcem ama nerde :( :( :(
Bide ben seni gercek hayatta gördüm galiba tam olarak hatirlamiyorum ama senin resimlerini gördükten sonra seni daha önce gördüğümü sezdim :)

Çok temiz bir arkadaşımız.:) En Kısa zamanda Favori olmasını ümit ediyorum.

Bende seni çok seviyorum babamlar izin verse koşa koşa Göreleye gelcem ama nerde :( :( :(
Bide ben seni gercek hayatta gördüm galiba tam olarak hatirlamiyorum ama senin resimlerini gördükten sonra seni daha önce gördüğümü sezdim :)
aaaa görmüş olabilirsinde cnm daha önce bizim kızlarla trabzon meydana geldiğimizde olmuştu bir çok kez yanı olabilir 🙂🙂🙂

Özünde iyi biri. :D Çok beğenir çok konuşur ve kendisine kurabiye dememe sinirlenir. Forumun eski üyelerinden. :)

Zaten bende seni meydanda gördüm diye hatırlıyorum :)
aaaaa olabilir cnm bu foruma gelmeden öcne görmüşsün galiba yoksa bir selam verirdin herhalde 🙂🙂🙂
giresun kadar sık olmasada trabzon meydanada ara sıra geldiğimiz oluyordu
özellikle et dönerini çok iyi yapıyorlar trabzonda odun ateşinde bayılıyorum:bhr::bhr::bhr:

aaaaa olabilir cnm bu foruma gelmeden öcne görmüşsün galiba yoksa bir selam verirdin herhalde 🙂🙂🙂
giresun kadar sık olmasada trabzon meydanada ara sıra geldiğimiz oluyordu
özellikle et dönerini çok iyi yapıyorlar trabzonda odun ateşinde bayılıyorum:bhr::bhr::bhr:
Valla hatırlamıyorum ama 2012 yiliydi galiba :)

Valla hatırlamıyorum ama 2012 yiliydi galiba :)
hiç hatırladığın birşey varmı saç rengimle alakalı yada kıyafetimle alakalı birşey
gerçi yanılmıyorsam sarısın takılıyordum ben genelde 2012 yılında üstümde mvi kot beyaz bady olur genelde tabi o gün ne giydiğimi bilmem imkansız şuan ama senin hatırladığın birşeyler varsa bende hatırlayabilirim 🙂🙂🙂

hiç hatırladığın birşey varmı saç rengimle alakalı yada kıyafetimle alakalı birşey
gerçi yanılmıyorsam sarısın takılıyordum ben genelde 2012 yılında üstümde mvi kot beyaz bady olur genelde tabi o gün ne giydiğimi bilmem imkansız şuan ama senin hatırladığın birşeyler varsa bende hatırlayabilirim 🙂🙂🙂
Saçlarının sarı olduğunu hatırlıyorum tek hatirladigim sey o galiba :(

Saçlarının sarı olduğunu hatırlıyorum tek hatirladigim sey o galiba :(
evet o yılda sarısın takılıyordum üstümde zaten genelde kot olur çünkü etek giymeyi hiç ama hiç sevmiyorum 🙂🙂🙂
iyi forumda çiğdemi gördüm diyebilirsin yanı :kiki::kiki::kiki:
artık bende seni görsel olarak tanıyorum yarın öbürgün karşılaşırsak eğer bir selam veririm🙂

Bende yorum atayım konuma :A
Kendisi iyidir hoştur umarım kısa sürede favori üye olur. Yönetimin istediği değişimi gösterir ve ban almaz. :)

evet o yılda sarısın takılıyordum üstümde zaten genelde kot olur çünkü etek giymeyi hiç ama hiç sevmiyorum 🙂🙂🙂
iyi forumda çiğdemi gördüm diyebilirsin yanı :kiki::kiki::kiki:
artık bende seni görsel olarak tanıyorum yarın öbürgün karşılaşırsak eğer bir selam veririm🙂

Evet :) :) :)
Bende sana selam veririm
Bende yorum atayım konuma :A
Kendisi iyidir hoştur umarım kısa sürede favori üye olur. Yönetimin istediği değişimi gösterir ve ban almaz. :)
Insallah ban almasam yeter