Teşekkürler çok mutlu oldum[emoji5] [emoji5] [emoji5] [emoji5]Ekli dosyayı görüntüle 46666
Forumumuza 5 Ekim 2012 tarihinde kayıt olan, yaptığı yorumlarla dikkat çeken üyelerimizden @cookies, bugün itibariyle 20.000'ler kulübüne girmeyi başarmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Tebrikler, işte hediyen:
![]()
Hediye süper ebru özkanım[emoji7]
tebrikler pisbu da hediyen
![]()
Saol melune
Hediye yakıyor
Saol abi teşekkürlerTebrikler Alper.Nice güzel mesajlara.
Ayrıca Dilara benimde favorim.Hediyen çok güzel.
![]()
Evet hediye süper
Senin verdiğin hediyeleri çok seviyorum[emoji15]Benim verdiğim hediyeler genellikle öyledir.![]()
Teşekkürler
Hediye süper
Evet ya Allah nazarlardan korusun[emoji7]Ebru Özkan çok sempatik yaa. Kötü kadında bile sempati mi kazanıyor.![]()
Orda ben hatırlamıyorum onu ya.O karakteri hatırlıyorum ama Ebruyu hatırlamıyorumSen Hanımın Çiftliğini izlemişsin ya oradan bir sempatin olmuştur.![]()
Ama gıcıktı orda
Ahh ne diziydi[emoji7] [emoji7] [emoji7]Orada kıldı.Anneler ve Kızları dizisinde sevdim ven bu kadını.
HC'de Özgü'nün karşısında şansı yoktu.
![]()
Anneler ve kızları
Hayatımın rolü
Not defteri
Paramparça
Hepsi de izledim[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Aslında çoktu.Ama kanal batırdı gün değiştirdi saat değiştirdi.Aynısını hayatımın rolü içinde yaptı.Evet o dizi çok güzeldi ya.Reytingi az diye bitmişti.
![]()
Ahh ne diziydi[emoji7] [emoji7]Aslında iyiydi de Tempo bozdu dizide.
Rolleri falan süperdi. Oyuncular muhteşemdi.
Saol lo [emoji3]Tebrikler..
Kadına bende aşığım[emoji7] [emoji7] [emoji7]Bu nasıl hediyeymiş, kadına zaten aşıktım gece gece insanı yoldan çıkarma. Bu arada tebrikler Alper'cim.@cookies (Her cookies yazışımda Empire dizisindeki kurabiye geliyor aklıma
)
Teşekkürler
Hahaha
Saol [emoji3]Tebrik ederim @cookies![]()
Teşekkürler [emoji6]Tebrikler @cookies
Tenk yu[emoji18] [emoji18] [emoji18]tebrikler![]()
Saol denizTebrikler kurabiye![]()
Kurabiye değilim ben Cookiesim
Bari kurabiyeler de
Hahaha sende miTebrikler kurabiye![]()
Saol Cengiz
Saol Yiğitciğim cnm bnm[emoji14] [emoji14] [emoji14]Tebrikler @cookies ciğim.![]()
Saol teşekkürler tenk yu[emoji1] [emoji1] [emoji1]Tebrikler @cookies![]()
Saol [emoji18] [emoji18] [emoji18]
Hediyen çok şirin teşekkürler[emoji18] [emoji18]
25 .000 lere önümüzdeki 2 yıl içinde gireceğime inanıyorum bende