NBC Community İlk 5 Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
NBC kanalında yayınlanan ve kendine has hayran kitlesi bulunduran Community'nin şu an 5. sezonu yayınlanıyor.

Bu başlıkta dizinin geçmiş sezonlarına dair yorumları yapabilirsiniz. Spoiler içeren mesajları spoiler butonunu kullanarak yapmalısınız.

Eğer dizinin 5. sezonunu izleyen ve aktif olarak yorum yapabilecek kişiler varsa 5. sezon için ayrı bir başlık da açılabilir.

o-COMMUNITY-NBC-facebook.jpg

Şu an @cevaa ile 2. sezonu izlemeye başlıyoruz. İsteyen yetişebilir bize. :):)

Son düzenleme:
2x1'i izledim.

Çok iyi bir bölümdü. Bu sezon Jeff & Britta çekişmesiyle geçecek gibi gözüküyor.

Senyor Chang eğer gruba katılırsa süper olur adamım ya :D

9/10

2x2'yi izledim.

Birçok yerde güldüğüm bir bölüm oldu. Abed'in planına sesli güldüm ama işe yaramadı plan :D

Senyor Chang yerde yatarken ki gülüşü süperdi :D Sonuda çok iyiydi Troy inandı atlıyodu az daha :D

9/10

2x1'i izledim.

Dizide olaylar gerçekçilikten çok uzak geçiyor. Biraz absürt bir dizi zaten ama aşırısı olunca hoş olmuyor. Sezon finalindeki her şeyi silmişler resmen. :)

Yeni sezonun tek yeniliği Chang'in gruba katılması olacak herhalde.

En beğendiğim sahneler:

Sonda Chang'in yaptığı Gollum taklidi çok iyiydi. :D

Abed'in getirdiği çakma Clooney iyiydi. :D

Britta'nın kahraman olarak görülmesi sonrası takındığı tavır iyiydi. :D

Son olarak ilk sahnedeki geçişler çok güzeldi. :)

7.5/10

2x2'yi izledim.

Pek sevmedim bölümü çoğu yerinde sıkıldım.

Yalnız Abed - Troy - Annie üçlüsünün sahneleri çok iyiydi. :D

6.5/10

2x3'ü izledim.

Belki de dizinin en kötü bölümüydü benim için. Çoğu yerde sıkıldım.

Dizi geçen seneki hali daha iyiydi, bu sene biraz kötü başladılar.

2x3'ü izledim.

Bence de çok kötüydü. Bütün bölüm boyunca beğendiğim bir sahne çıkar diye bekledim ama tek bir sahnesini dahi beğenmedim. :(

IMDb'de nasıl 8.1 almış bu bölüm hayret.

4/10

2x4'ü izledim.

Bir önceki bölüme göre daha iyiydi ama yine de sevemedim.

En sonda uzaydan gelmiş gibi karşılanmaları çok iyiydi. :D

Senaristler iki bölümdür Abed'i olayların uzağında tutuyorlar asıl sorun o olabilir benim açımdan. :D

5.5/10

2x4'ü izledim.

Bencede bir önceki bölüme göre daha iyiydi, ama genel olarak ortalama altında bir bölümdü.

Araba dönerken Britta Troy'un kucağına düştüğü sahnede Troy'un ifadesi sesli güldürdü :D

Sonunda uzaydan gelmiş gibi karşılanmalarıda iyiydi :D

2x5'i izledim.

Yine vasat bir bölümdü bence. Sadece Abed'in uzun saçlı hali güldürdü :D

5/10

2x6'yı izledim.

Bence yine vasat bir bölümdü. Senaristler gittikçe saçmalıyor.

5/10

2x7'yi izledim.

Son 2-3 bölüme göre daha iyi ama dizinin ortalamasına göre vasat bir bölümdü bence.

Abed iyiydi bu bölüm herkesin bi kusurunu bulması iyiydi :D Makine gibi göstermeleride iyiydi :D

7/10

Birkaç bölüm geride kaldım ama yetişeceğim. :D

7x5'i izledim.

Son iki bölüme göre biraz daha iyi bir bölümdü.

Abed'in halleri güldürdü zaman zaman. :D

Jeff'in baba gibi davranan halleri de güldürdü. :D

6/10

2x8'i izledim.

Tek bir yerde geçmesine rağmen ben beğendim bölümü :D Bi kalem için o kadar tartışmaları filan güldürdü :D Abed'in çizelgesi ve Pierce'in çizelgeye bakmak istemesi ve Abed'e kahramanımsın dediği sahne sesli güldürdü :D

8/10

Geçen bölüm için 2x5 yerine 7x5 yazmışım. Big Bang'e gitti galiba kafa. :D

2x6

Bu bölüm absürtlüğün dozunu baya arttırmışlar ama hoşuma gitti genel olarak. :D Halloween'den The Walking Dead bölümü çıkarmak baya enteresan fikir olmuş. :D

Abed ve Troy'un halleri çok iyiydi.

Chang'in o kıyafet neydi öyle. :D:D

Jeff'in zombiyken bile cool olması iyiydi. :D

8/10

2x7

Yine absürtlüğün baya arttığı bir bölümdü.

İki hikaye de eğlenceliydi.

Pierce'ın helikopteri iyiydi ve Pierce'ın uçtuğu sahnede sesli güldüm. :D

O bahçedeki eleman kim diye düşünüp durdum ama bulamadım Veep'teki Mike'mış meğer. :D

Abed'in robot şeklindeki göstergesi de çok iyiydi. :D

8/10

Bu arada 6. bölümle birlikte bu dizide de İngilizce altyazıya geçtim. Şansıma mı artık bilmiyorum ama bu iki bölüm sezonun en iyi iki bölümüydü bence. :D

2x9'u izledim.

Süper bir bölümdü. Jeff'in dekanla alay eder gibi konuşması çok iyi oluyor adam cool dekan filan dinlemiyor :D Sonunda herkesin birbirini vurduğu sahne ve herkesin birbirinin arkasından komplo kurması iyiydi :D Dekan'ın sondaki delirmiş haline sesli güldüm :D

9/10

2x8

Yine çok iyi bölümdü. Sezon başında eleştirdim baya diziyi ama sonradan açılmışlar. :D

Abed'den öğrendiğim kadarıyla "bottle episode" diyorlarmış bu tek mekanda geçen düşük maliyetli bölüm işine. Severim genelde böyle bölümleri. Aklıma gelen belli bir sahne yok şu an ama bölüm boyu güzeldi, keyifliydi. :):)

8/10

2x9'u da izledim.

Bu bölümü son birkaç bölüme göre daha az sevdim ama yine de iyi sayılabilecek bir bölümdü.

Abed ve Troy'un yaptıkları yapı iyiydi. Çocukken benzer girişimlerimiz hayalkırıklığı olurdu hep. :D

Komplo olayı iyiydi başta da sonra fazla abarttılar. :D

7/10

2x10'u izledim.

İdare eder bir bölümdü. Pek gülmedim ama sıkılmadımda. Başta Pierce'i kandırmaları iyiydi :D

Jeff ve Britta artık sevgili olsunlar ya süper olurlar :D

Bu sezon olayların içinde hep Troy oluyor, ilk sezonda bu kadar ön planda değildi :D

7/10

2x10'u izledim.

Pek beğenmedim bu bölümü. Son bölümlerin baya altındaydı.

Annie'nin bardaki sahnelerine özellikle gıcık oldum. :(

Shirley'nin fotoğrafları şaşırtıcıydı. En sondaki güldürdü. :D

Pierce'ın sahneleri de sıkıcıydı ama ilk başta dalga geçmeleri iyiydi. :D

6/10