sen josh holloway bende sarah wayne sayesinde ilk bölümü izleriz sonrası dizinin kalitesine bağlıayoll etiket gelmemişki şimdi gördüm konuyu
tantım pek fantastik olucak gibi göstermiyor diziyi ben uzaylılar bekliyordum
ama aksiyonlu olucak gibi görünüyor aksiyonu düşmezse izlerim ben
🙂🙂🙂
güzel gibi duruyorda bu dizi iptal olan değil sanırım hanı ben gelmeden c ile başlayan bir diziye başlamışsınız ogünde iptal konusu açılmıştı onunla alakası varmıydı bunun bu arada senin sarah yaşlanmışmı nedir prison break de aşıktım kadına TWD de ise Lauren cohen yüzünden buna bakmaz olmuştum ama burda rakip yok kadına izlerimaynen Efektler güzel bence. banada konu yavaş ilerleyecek gibi gzüküyor.
sen josh holloway bende sarah wayne sayesinde ilk bölümü izleriz sonrası dizinin kalitesine bağlı
güzel gibi duruyorda bu dizi iptal olan değil sanırım hanı ben gelmeden c ile başlayan bir diziye başlamışsınız ogünde iptal konusu açılmıştı onunla alakası varmıydı bunun bu arada senin sarah yaşlanmışmı nedir prison break de aşıktım kadına TWD de ise Lauren cohen yüzünden buna bakmaz olmuştum ama burda rakip yok kadına izlerim
prison break e nolmuş ? dur bakayım onadaBana da öyle geldi ama normal resimlerine bakıyorum genç duruyor sanırım dizi gereği olabilir. C ile ilgili diziyi hatırlamıyorum destere daha bu dizi başlamadı zaten. .D
Bu arada sen Prison Break haberlerini de duymadın dimi doğru ya köydeydin. 😱
Dur link atayım bir dakika.prison break e nolmuş ? dur bakayım onada
bunuda izlicem fantastik dünyamda sadece uzaylılar eksikti yani oda tamamlanıcaksen josh holloway bende sarah wayne sayesinde ilk bölümü izleriz sonrası dizinin kalitesine bağlı
güzel gibi duruyorda bu dizi iptal olan değil sanırım hanı ben gelmeden c ile başlayan bir diziye başlamışsınız ogünde iptal konusu açılmıştı onunla alakası varmıydı bunun bu arada senin sarah yaşlanmışmı nedir prison break de aşıktım kadına TWD de ise Lauren cohen yüzünden buna bakmaz olmuştum ama burda rakip yok kadına izlerim
niye @xemrexx ile ortak the 100 izlemiyormuydun ? o da uzaylılarla ilgili uzaya çıkan bir grup ergenin dünyaya dönüp dünyanın içine edişini anlatıyordubunuda izlicem fantastik dünyamda sadece uzaylılar eksikti yani oda tamamlanıcak
aaa evet ama orada insanlar vardı yine uzaylılar yoktu bu dizide uzaylılar olucakniye @xemrexx ile ortak the 100 izlemiyormuydun ? o da uzaylılarla ilgili uzaya çıkan bir grup ergenin dünyaya dönüp dünyanın içine edişini anlatıyordu
senin dizilerdeki uzaylılarda bir grup ergen gibi hareket edecektir hiç bir ümidim yok diziden ama ilk bölümüne bakarımaaa evet ama orada insanlar vardı yine uzaylılar yoktu bu dizide uzaylılar olucak