Colony Dizisinin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Konusu iyi gibi ama kanal yönünden bir sıkıntı var, ilk 3 bölüm şans vericem yine de.

ayoll etiket gelmemişki şimdi gördüm konuyu:F:F:F

tantım pek fantastik olucak gibi göstermiyor diziyi ben uzaylılar bekliyordum :F:F:F

ama aksiyonlu olucak gibi görünüyor aksiyonu düşmezse izlerim ben
🙂🙂🙂
sen josh holloway bende sarah wayne sayesinde ilk bölümü izleriz :)sonrası dizinin kalitesine bağlı :)

aynen Efektler güzel bence. banada konu yavaş ilerleyecek gibi gzüküyor. :) :)
güzel gibi duruyorda bu dizi iptal olan değil sanırım hanı ben gelmeden c ile başlayan bir diziye başlamışsınız ogünde iptal konusu açılmıştı onunla alakası varmıydı bunun :) bu arada senin sarah yaşlanmışmı nedir prison break de aşıktım kadına TWD de ise Lauren cohen yüzünden buna bakmaz olmuştum :) ama burda rakip yok kadına izlerim :)

sen josh holloway bende sarah wayne sayesinde ilk bölümü izleriz :)sonrası dizinin kalitesine bağlı :)

güzel gibi duruyorda bu dizi iptal olan değil sanırım hanı ben gelmeden c ile başlayan bir diziye başlamışsınız ogünde iptal konusu açılmıştı onunla alakası varmıydı bunun :) bu arada senin sarah yaşlanmışmı nedir prison break de aşıktım kadına TWD de ise Lauren cohen yüzünden buna bakmaz olmuştum :) ama burda rakip yok kadına izlerim :)

Bana da öyle geldi ama normal resimlerine bakıyorum genç duruyor sanırım dizi gereği olabilir. :D C ile ilgili diziyi hatırlamıyorum destere daha bu dizi başlamadı zaten. .D

Bu arada sen Prison Break haberlerini de duymadın dimi doğru ya köydeydin. 😱 :D

Bana da öyle geldi ama normal resimlerine bakıyorum genç duruyor sanırım dizi gereği olabilir. :D C ile ilgili diziyi hatırlamıyorum destere daha bu dizi başlamadı zaten. .D

Bu arada sen Prison Break haberlerini de duymadın dimi doğru ya köydeydin. 😱 :D
prison break e nolmuş ? dur bakayım onada :)

bunuda izlicem fantastik dünyamda sadece uzaylılar eksikti yani oda tamamlanıcak
:F:F:F