Cingöz Recai'nin Fragmanı Yayınlandı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,694
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

N-TFTcnJxUSSnbEn_m1WAg.jpg

Yeni sezonun en iddialı filmlerinden Cingöz Recai'nin fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği yapımın başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Meryem Uzerli, Haluk Bilginer, Musa Uzunlar, Fatih Artman, Algı Eke, Serkan Keskin, Hakan Boyav, Selim Bayraktar, Ushan Çakır, Meriç Aral, Boran Kuzum, Deniz Hamzaoğlu, Günay Karacaoğlu, Eser Eyüboğlu, Kenan Ece ve Laçin Ceylan paylaşıyor.

Peyami Safa'nın aynı adlı eserinden beyazperdeye uyarlanan Cingöz Recai, 13 Ekim'de sinemalarda!

Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Haluk Bilginerle Algı Eke'yi aynı karede görünce kendimden geçtim. :D

All-stars kadrosu gibi kadro, film gibi de filme benziyor. Keşke İtalya'da olmasaydım sinemada izleyebilirdim, 8 Kasım'da Türkiye'ye geliyorum ama o zamana kadar da vizyonda kalmaz herhalde :(

Süper bir fragman bayıldımm :Z Kenan süper görünüyor süper role çok güzel bürünmüş çok beğendim çokk:Z @xemrexxx meryemimiz çok güzell yine çokk oda rolüne çok yakışmış çokk:Z

Oyuncu kadrosu, senaristler, yönetmen... Film her anlamda zirve resmen, yılın filmi geliyor.

Fragmanı izleyince kendimden geçtim resmen. Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Musa Uzunlar, Serkan Keskin, Algı Eke ve niceleri. Say say bitmiyor, hepsi aynı filmde... Büyük bir merakla bekliyorum, çıktığı ilk gün izlemeyi düşünüyorum.

All-stars kadrosu gibi kadro, film gibi de filme benziyor. Keşke İtalya'da olmasaydım sinemada izleyebilirdim, 8 Kasım'da Türkiye'ye geliyorum ama o zamana kadar da vizyonda kalmaz herhalde :(
Sen geldiğin zaman 4. haftasını oynayacak. Salon sayısı azalır ama o zamana kadar kalkma ihtimali çok düşük. :D

Bu arada Algı Eke'nin filmdeki adı Hülya'ymış. Galip Derviş izleyicileri için güzel tesadüf. :Z

koriş gibi saydırıyor meryoşum hakaretleri inşallah orjinal hakaretleri vardır da @Çiğdem- qmrt-06 @Yiğitt haşerat aman @Aserat @Dosi @destere @Doğu vb. üzerinde kullanırım :A

Gicik kısmına daha çok güldüm Meryem sayesinde. :A

Son düzenleme:
Aserat yeni bir haber konusu açtı

N-TFTcnJxUSSnbEn_m1WAg.jpg

Yeni sezonun en iddialı filmlerinden Cingöz Recai'nin fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği yapımın başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Meryem Uzerli, Haluk Bilginer, Musa Uzunlar, Fatih Artman, Algı Eke, Serkan Keskin, Hakan Boyav, Selim Bayraktar, Ushan Çakır, Meriç Aral, Boran Kuzum, Deniz Hamzaoğlu, Günay Karacaoğlu, Eser Eyüboğlu, Kenan Ece ve Laçin Ceylan paylaşıyor.

Peyami Safa'nın aynı adlı eserinden beyazperdeye uyarlanan Cingöz Recai, 13 Ekim'de sinemalarda!

Orijinal formatta oku

Sahne başına 3 tane oyuncu düşüyor filmde be :A

Fragman ok güzel ama bazı yerler sanki kamera arkası gibi ya.

o saçlar ne ayoll cadı gibi :A :A :A

Süper bir fragman bayıldımm :Z Kenan süper görünüyor süper role çok güzel bürünmüş çok beğendim çokk:Z @xemrexxx meryemimiz çok güzell yine çokk oda rolüne çok yakışmış çokk:Z

Oyuncu kadrosu, senaristler, yönetmen... Film her anlamda zirve resmen, yılın filmi geliyor.

Fragmanı izleyince kendimden geçtim resmen. Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Musa Uzunlar, Serkan Keskin, Algı Eke ve niceleri. Say say bitmiyor, hepsi aynı filmde... Büyük bir merakla bekliyorum, çıktığı ilk gün izlemeyi düşünüyorum.

Filmin kadrosuna bak cl'yi kazanan takımın şampiyonlar ligi kadrosu gibi olmuş.

çiğdem pert :A @cookies @Harunnn60 @Yiğitt @xBUGRAx @sokak sanati @Dosi @gizem ak
DLUCuuPW4AAYqpd.jpg