Chp Milletvekilinin Küfür Etmesi

Peki, Genelkurmay Başkanı'mız İlker BAŞBUĞ tutuklandığında gıkın çıktı mı?

Çünkü Askerler içeride, PKK dışarıda. Hamdolsun, hamdolsun. Durmak yok, yola devam.

Onlar "asker" adını almaya layık değil gülüm.

TBMM'dekileri anlamıyorum ben, seçerek mi alıyorlar ne? Hepsi birbirinden seviyesiz insanlar. Herkeste bir laf vurma çabası. Düşünceye saygı duyan yok.

Küfür bir çok kişinin hayatında olan bir şey. Ama daha kötüsü "milletin seçtiği" insanların kendi düşüncelerini, kavga, dövüş, küfür dışında dile getirememesi. Pardon kendi demişim partisinin düşüncelerini olacaktı. :)

AKP, CHP, MHP, BDP fark etmiyor. Hangi vekil gerçekten halkının yanında ve işini gerçekten layığıyla yerine getiriyor önce bunu tartışmak lazım. Oy alana kadar meydanlarda halkın içinde ama oy aldıktan sonra kaçı gelip bizim dileğimiz ne, düşüncemiz ne soruyor? Milletin vekili ama milletiyle diyalog kurmuyor. Hepsi o açılış senin bu açılış benim geziyor, meclisteki konuşmalarda uyuyor veya hiç gitmiyor, maaşlarının az olduğunu söylüyor, polisleri sıraya dizdiriyor, hakaret ediyor, ilaçları için yardım isteyen kızın cebine 3 -5 kuruş sıkıştırarak gönderiyor...
Çok olağanüstü gelmiyor artık bu gibi durumlar bana. Arkan varsa aday oluyorsun, seçiliyorsun sonra bir güzel haklardan ayrıcalıklardan faydalanıyorsun dahası var mı?

Bütün milletvekillerinin yaptığı olaydır.Abartılmasına gerek yok.

İlker Başbuğ olayını hiç bilmeyenler var aramızda.Adamı araştırın kim olduğunu görün.Siyasetle alakası olmayanları bir bir gördüm ne yazık ki burada.O arkadaşlarla siyaset tartıştığıma üzülüyorum.:)

İlker Başbuğ'un gerçek yüzünü görmek istiyorsanız alın en yalın gerçek:

ilker-ba%C5%9Fbu%C4%9F-un-yahudi-olmas%C4%B1_211887.jpg

fft2mm1006815.jpg

AKP devletin başı BDP'li milletvekilleri polise tokat atarken küfür ederken AKP neden göz yumdu.

- - - Ekleme - - -

Olaya farklı bir boyut getirdim.

Konuyla ne alakası var?:):)
CHP milletvekilleri küfür etmiş ya hany. Akp'li vekillerinde çok böyle küfürüne şahit olduk ayrıca yukarıda yazdığım olayda Devletin bu olaya el atmaması polise yapılan hakarete göz yumması'da AKP'ninde bu küfüre ortak olması demek değilmidir?

CHP milletvekilleri küfür etmiş ya hany. Akp'li vekillerinde çok böyle küfürüne şahit olduk ayrıca yukarıda yazdığım olayda Devletin bu olaya el atmaması polise yapılan hakarete göz yumması'da AKP'ninde bu küfüre ortak olması demek değilmidir?

Bütün milletvekillerinin küfürlerini biliyoruz zaten.Ben kendi mesajımda da yazdım.Küfür etmeyen parti var mı? :):)