China_Shangai Abiyi Kaybettik...

Ne diyeceğimi bilemiyorum, keşke gerçek olmasa kötü bir şakadan ibaret olsa, of... Hepimiz öleceğiz de böyle olmuyor be, genç yaşta daha yeni çocuğu olmuşken çekip gitmek, ne bileyim ruhum daralıyor en çok da yaşamın bir şekilde devam etmesi ürpertiyor, diyecek söz yok şu an çok üzgünüm umarım gerçek değildir, gerçekse Allah mekanını cennet etsin, ailesine sabır versin.

Kendisiyle hiç sohbetim muhabbetim olmamasına rağmen haberi gördüğümden beri ağzım açık. Gerçekten çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

Başımız sağ olsun.

Sanalda tanımadığım birilerinin ölümüne üzülmek de burada oldu, daha önce de semre adlı arkadaşımız vefat etmişti. Çok tuhaf olmuştum, yine aynı duyguları yaşıyorum. Ekrana bakakaldım bir süre, çok üzüldüm.

Fenerbahçe maçlarının sohbet konularında çok konuşurduk, Fenerbahçe gol attığında onu etiketlerdim hep. Şimdi bir garip oldum.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabır versin.

Yeni çocuğu olmuş birisinin hayatını kaybetmiş olması çok acı. Allah rahmet eylesin demekten başka diyecek bir şey yok.

evet hemen şey yapardık

çok zor be çok zor böylesi çok zor

Çoğu arkadaş kızıyor. Neden bu işe şaka diyorsun diye. Evet inanmıyorum. Götümüze küçük bir iğne battığında nasıl veryansın ediyorsak veya bir sevdiğimizi iki görmediğimizde nasıl tepki veriyorsak hiç olmadı doğayı, güneşi, yıldızları bir gün görmediğimizde tepkiniz ne olurdu? Bu gerçek değer inanır mıydınız? Şahsen ben inanmıyorum. İsterseniz kendini bir bok sanıyor, bazı arkadaşlar gibi artislikte yapıyor deyin hiç önemli değil.

Bu işin peşini bırakmayacağım. Gidip gözlerimle göreceğim. Doğruysa fatihamı okurum, yok şakaysa abiyi görmüş olurum.

@S.G.A.T. Kardeşim hakkını helal et ölümlü dünya ağzımı bozmuş olabilir.

çok çok üzüldüm..onunla konuşmam olmadı ama arada mesajlarına filan denk geliyordum..şimdi mesajda bu başlığı bulunca içim cız etti...çok üzüldüm..Allah mekanını cennet yapsın

Allah rahmet Eylesin ....
Biri lütfen bana olayı anlatabilir mi ?

bilet mi aldın seninle bi konuşalım kafana göre iş yapma

Şaka mı ulan bu? Daha adamla 3-4 gün önce konuştuk şaka olsun lütfen.

Su an cok kötü oldum ilk defa böyle bir sey yasiyorum internetten tanidigim birinin ölüm haberini aliyorum cok fazla muhabbetimiz yoktu ama arada bazi konularda yorumlasirdik ve cok iyi bir insandi gercektende cok üzüldüm Allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin

En iyisini yapmıssın aga china abi olsaydı o da aynısını yapardı

İnanmıyorum, şoklardayım şu an, nasıl olur ya

Son zamanlarda pek konuşamıyorduk, hasta olduğunu okumuştum ama yoğun bakımda olduğunu bilmiyordum

Canım abim benim. Birbirimizi bir ayrı severdik. Keşke reelde de tanışma fırsatımız olsaydı. Gerçek ismini foruma ilk geldiğim zamanlarda söylemişti bana, bunu bilen çok az kişiden biriyimdir.

Yarışmalarda, oylamalarda bana her zaman "forever @Bully" diyerek destek olurdu, onu hiç unutmayacağım.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Rabbim ailesine sabır ve dayanma gücü versin. Evlatları yetim kaldı

Çok üzgünüm çok. Ama elden bir şey gelmiyor ne yazık ki, dua etmekten başka..

En son lisedeyken yakın okul arkadaşımın intihar haberini alınca bu kadar üzülmüştüm. En son benim Vadi paylaşımım için yorum yapmıştı ona daha çok üzüldüm
Allah mekanını cennet eylesin, onun ömrü çocuklarının ömrüne eklensin inşallah.