Bayern yükleniyor ama atamayana atarlar Şerlok beyciğim, gol geliyor birazdan
Alman disiplini topu salmıyor Utku beyciğim ama Chelsea kontra ataktan bulacak golü.
Bayern yükleniyor ama atamayana atarlar Şerlok beyciğim, gol geliyor birazdan
Alonso şöyle bir yokladı, ikinci yarıda da gol gelir Şerlok beyciğimAlman disiplini topu salmıyor Utku beyciğim ama Chelsea kontra ataktan bulacak golü.
Alonso şöyle bir yokladı, ikinci yarıda da gol gelir Şerlok beyciğim
Bayern rövanşta gole doyurur bizi Şerlok beyciğim, güçlerini oraya saklıyorlarKimin attığı önemli değil ama gol olsun artık Utku beyciğim, bu nedir böyle.
Bayern rövanşta gole doyurur bizi Şerlok beyciğim, güçlerini oraya saklıyorlar
Her seferinde zevksiz maçları buluyoruz Şerlok beyciğim, izlemediklerimizde oluyor hep bütün eğlenceLampard hocamı perişan edecekler Utku beyciğim... Tüm planlarını da oraya saklamasınlar; gol istiyorum, goller istiyorum.
Her seferinde zevksiz maçları buluyoruz Şerlok beyciğim, izlemediklerimizde oluyor hep bütün eğlence
O maç 0-0 biter, Juve maçı 7+ olur Şerlok beyciğimMaçların isimlerine bakarak hata yapıyoruz sanırım Utku beyciğim, bundan sonra hangisi çöpse onu izleyelim diyeceğim ama şimdi R. Madrid - M. City'de izlenir. Büyük konuşamıyorum...
O maç 0-0 biter, Juve maçı 7+ olur Şerlok beyciğim
Alın size gol @Sherlock beyciğim mutlu musunuz
Rövanşta Barca maçını izleyelim en iyisi Şerlok beyciğim, buranın tadı kaçtıBeklenen gol geldi ancak Bayern'den geldi Utku beyciğim, sürpriz olmadı. Bayern deplasmanda böyle oynayıp, golü de attıysa evinde parçalayacak demektir.
Rövanşta Barca maçını izleyelim en iyisi Şerlok beyciğim, buranın tadı kaçtı
Mutlu musun içimizdeki Alman... @Tolstoyevski