Chelsea, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Oldu!

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
İngiltere'nin oyuncuları turnuvaya çok formda gelecek. Kafamda da sürekli yarı finalde onlarla eşleşiyoruz. Hep ilk kim vurursa o alıyor maçı.

Sadece @Tolstoyevski tebrik ediyorum.

nedeni ankette gizli. :A
Genelde hiç sekmez, bu tür maç anketlerinde eğer bir şıkka tek bir kişi oy kullanmış, diğer herkes başka bir şıkka kullanmışsa ya tek kişinin kullandığı galip gelir ya da maç kıran kırana geçer. :A @Dosi

Ama Chelsea'nin kazanmasına şaşırmadım. Pis bir takım ama sistemlerini iyi oturttular...

IMG_1548.jpg

IMG_1550.jpg

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
Savunma arkasına iyi sarkan takıma karşı savunman önde yakalanıyorsun, gol yediğinde çeviremeyeceğin de ortada çok çok iyi kapatıyor Chelsea. Yakışmadı yenilen gol City'e. Chelsea haketti maçtan önce de Chelsea'yi favori görüyordum. Kante inanılmazdı. Tuchel'den böyle bir başarı beklemiyordum, takdir etmek gerek. Pep ise maalesef loser.

Chelsea çok iyi oynadı ve hak etti City fazla özgüvenli çıktı maça,Chelsea gol atmadan önce bile daha iyi oynuyordu çok sağlam bir strateji ile kazandılar diğer yandan Guardiola CHL yine kazanmak isterse Messinin ayaklarını öpsün yalvarsın City'e gel diye ama o tam tersi Barca'da kalsın diyor o zaman böyle mağlubiyetler alıp evine dönersin.

Chelsea'nin bu galibiyeti Eddie Newton hocamın yüklediği kondisyona yazar. Maç aslında tam Agüero'nun gol atması üzerine kurgulanmıştı ama herifin öyle bir niyeti yoktu.

Ben kimi tutsam kaybediyor. Şimdiden dezavantajlılar :A
Umarım bugün o zincir kırılır :A

Ee ben de şunu destekliyorum dediğimde kaybetme durumu var hep. Bakalım hangimiz daha baş yakanız :A sen Chelsea ben Manchester City
Baş yakan ben oldum @bazinga zaten ankete oy vererek asıl zehirli oku atmıştım :A
Genelde hiç sekmez, bu tür maç anketlerinde eğer bir şıkka tek bir kişi oy kullanmış, diğer herkes başka bir şıkka kullanmışsa ya tek kişinin kullandığı galip gelir ya da maç kıran kırana geçer. :A @Dosi

Ama Chelsea'nin kazanmasına şaşırmadım. Pis bir takım ama sistemlerini iyi oturttular...
Benim vesilemle :A
------

Bu arada Arsenal? :A :A
Bunu anlamadım (b)