Yandaş medya grubu üyelerinin kafalarının karıştığının göstergesidir ya da milleti nasıl salak yerine koyduğunun göstergesidir. @mrt-06 @Tolstoyevski @bazinga @Maskeli Fedai @Doğu
Bunların savundukları güruh bu işte. Bu yüzden vicdanım çok rahat, çok şükür.
Fatih Tezcan ne yazmış bu konuda? O nasıl sıvamış ben göremiyorum da.Bunların savundukları güruh bu işte. Bu yüzden vicdanım çok rahat, çok şükür.
O da aynı sonuçta hepsi bir kalemden çıkıyor faklı olabilir mi.Fatih Tezcan ne yazmış bu konuda? O nasıl sıvamış ben göremiyorum da.![]()
Hesapların hepsini tek kişi yönetiyormuş falan.O da aynı sonuçta hepsi bir kalemden çıkıyor faklı olabilir mi.![]()
La devletlerarası resmi bir görüşme. Keyfen mi gitti adamHesapların hepsini tek kişi yönetiyormuş falan.Birde bunları adam yerine koyup referans gösterirler ya twitterda.
La troller böyle konuları niye görmüyorsunuz siz.@Maskeli Fedai @Doğu
Bu adamların yazdıklarında bi iki yüzlülük yok diyorsun yani.La devletlerarası resmi bir görüşme. Keyfen mi gitti adamYorum yaparken azıcık düşünüp taşının
![]()
Kraliçe'nin yanından pek memnun ayrılamadı sizin ki sanırım.Erdoğan ülkenin 1 numarası şu an. İngiltere'ye gider, anlaşma yapar vs. Muhalefete göre Erdoğan ne yapsa suç![]()
Birlikte ortak plan kararı alındıKraliçe'nin yanından pek memnun ayrılamadı sizin ki sanırım.yüzü pek gülmüyordu.
![]()
Hayır bizim sorduğumuz da bu zaten Abdullah Gül ve Kemal Kılıçdaroğlu gidince vatan hainliği suç oluyor da Erdoğan gidince niye devlet işi oluyor onu soruyoruz.Erdoğan ülkenin 1 numarası şu an. İngiltere'ye gider, anlaşma yapar vs. Muhalefete göre Erdoğan ne yapsa suç![]()
La ikisi devlet mi yönetiyorHayır bizim sorduğumuz da bu zaten Abdullah Gül ve Kemal Kılıçdaroğlu gidince vatan hainliği suç oluyor da Erdoğan gidince niye devlet işi oluyor onu soruyoruz.![]()
Abdullah Gül cumhurbaşkanıydı unuttun mu?La ikisi devlet mi yönetiyor![]()