Yeni SPN çekse HBO @xemrexxx havalara ucar. Malum HBO +18 kanal ve karişmiyor. Kim bilir Dean ve Sam'i aynı yataga sokar, olmadi Castiel'le Dean'i gerdeğe sokar filan yani
Yeni SPN çekse HBO @xemrexxx havalara ucar. Malum HBO +18 kanal ve karişmiyor. Kim bilir Dean ve Sam'i aynı yataga sokar, olmadi Castiel'le Dean'i gerdeğe sokar filan yani
Hayali bile ağzının suyunu akıtıyor pis köfte
hayatım adam 40 yaşına geldi benlik değil artık 35 yaş üstü tüpüm değilHayali bile ağzının suyunu akıtıyor pis köfte
Yaşa takılmıyorsun senhayatım adam 40 yaşına geldi benlik değil artık 35 yaş üstü tüpüm değil
çiğdem 50 oldu hala aras a bakabiliyor ne varYaşa takılmıyorsun senSen 35 yaşında olunca nolcak? Yine cıtırlara mı bakcan asfdshjsakda
Önce lise aşkını unutsun oçiğdem 50 oldu hala aras a bakabiliyor ne var
Tövbe tövbe yeni yeni şeyler çıkarıyorsunuz başımaÖnce lise aşkını unutsun o
Ama dünkü konusmada öyle demiyordunTövbe tövbe yeni yeni şeyler çıkarıyorsunuz başımaayoll destere gitti diye rahat nefes alıyordu şimdi tekrar işgilenndirme oğlanı@Harunnn60 @xemrexxx
Tövbe tövbe yeni yeni şeyler çıkarıyorsunuz başımaayoll destere gitti diye rahat nefes alıyordu şimdi tekrar işgilenndirme oğlanı@Harunnn60 @xemrexxx
Nasıl yani 😱😵Önce lise aşkını unutsun o
Ne demek bu.
destere görürse gebertir seni ( ki ben ilk önce seni gebertirim )
destere görürse gebertir seni ( ki ben ilk önce seni gebertirim )
Aaa @Harunnn60 şimdi hangi mezardaysa çıkarır @destere i bulurHarunnn60 ciğimSenin @kerem ile battaniye altında oynaştiğinla ilgili konu yuzunden buralara gelmiştikHerkesi çiftleştiriyordu. Bana sadık dedi. ben de dedim ki ona sen daha sadık birisisin, böyle dediğine göre sen lise aşkını unutmamişindir. O yuzden evde kalmişindir dedimVe Çiğdem ablan bu lafımı inkar etmedi. Uğursuz uğursuz konusma dedi. Yani yarama tuz basıp kanatma yüreğimi dedi
HArun destere ile savaşmaz ; sevişir benceAaa @Harunnn60 şimdi hangi mezardaysa çıkarır @destere i bulurBilmediği düşmandansa bildiği düşmanla savaşmayı seçer@xemrexxx
Kimle savaşip kimle sevişmesi beni ilgilendirmezAaa @Harunnn60 şimdi hangi mezardaysa çıkarır @destere i bulurBilmediği düşmandansa bildiği düşmanla savaşmayı seçer@xemrexxx
Kimle savaşip kimle sevişmesi beni ilgilendirmezBen tüm olayı anlattım ve itiraz etmiyorsun
xemrexxx in görevini üstleniyorsun sonra junior xemrexxx akımına bulaşırsan görürüm ben seni ayollHArun destere ile savaşmaz ; sevişir bence
Noldu ya.Harunnn60 ciğimSenin @kerem ile battaniye altında oynaştiğinla ilgili konu yuzunden buralara gelmiştikHerkesi çiftleştiriyordu. Bana sadık dedi. ben de dedim ki ona sen daha sadık birisisin, böyle dediğine göre sen lise aşkını unutmamişindir. O yuzden evde kalmişindir dedimVe Çiğdem ablan bu lafımı inkar etmedi. Uğursuz uğursuz konusma dedi. Yani yarama tuz basıp kanatma yüreğimi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?