Hayali bile ağzının suyunu akıtıyor pis köfte
hayatım adam 40 yaşına geldi benlik değil artık 35 yaş üstü tüpüm değilHayali bile ağzının suyunu akıtıyor pis köfte
Yaşa takılmıyorsun sen Sen 35 yaşında olunca nolcak? Yine cıtırlara mı bakcan asfdshjsakdahayatım adam 40 yaşına geldi benlik değil artık 35 yaş üstü tüpüm değil
çiğdem 50 oldu hala aras a bakabiliyor ne varYaşa takılmıyorsun sen Sen 35 yaşında olunca nolcak? Yine cıtırlara mı bakcan asfdshjsakda
Önce lise aşkını unutsun oçiğdem 50 oldu hala aras a bakabiliyor ne var
Tövbe tövbe yeni yeni şeyler çıkarıyorsunuz başıma ayoll destere gitti diye rahat nefes alıyordu şimdi tekrar işgilenndirme oğlanı @Harunnn60 @xemrexxxÖnce lise aşkını unutsun o
Ama dünkü konusmada öyle demiyordun Lise aşkına hiç itiraz etmedin Demek ki var bişeyler. İçindeki kor hala sönmemiş. Alevlenecek diye korkuyorsunTövbe tövbe yeni yeni şeyler çıkarıyorsunuz başıma ayoll destere gitti diye rahat nefes alıyordu şimdi tekrar işgilenndirme oğlanı @Harunnn60 @xemrexxx
Tövbe tövbe yeni yeni şeyler çıkarıyorsunuz başıma ayoll destere gitti diye rahat nefes alıyordu şimdi tekrar işgilenndirme oğlanı @Harunnn60 @xemrexxx
Nasıl yani 😱😵Önce lise aşkını unutsun o
destere görürse gebertir seni ( ki ben ilk önce seni gebertirim )@Forumdash Bir taraflarından uyduruyor işte onu diyordum bende @xemrexxx
destere görürse gebertir seni ( ki ben ilk önce seni gebertirim )
@Forumdash ı gebertin ayoll
Aaa @Harunnn60 şimdi hangi mezardaysa çıkarır @destere i bulur Bilmediği düşmandansa bildiği düşmanla savaşmayı seçer @xemrexxxHarunnn60 ciğim Senin @kerem ile battaniye altında oynaştiğinla ilgili konu yuzunden buralara gelmiştik Herkesi çiftleştiriyordu. Bana sadık dedi. ben de dedim ki ona sen daha sadık birisisin, böyle dediğine göre sen lise aşkını unutmamişindir. O yuzden evde kalmişindir dedim Ve Çiğdem ablan bu lafımı inkar etmedi. Uğursuz uğursuz konusma dedi. Yani yarama tuz basıp kanatma yüreğimi dedi
HArun destere ile savaşmaz ; sevişir benceAaa @Harunnn60 şimdi hangi mezardaysa çıkarır @destere i bulur Bilmediği düşmandansa bildiği düşmanla savaşmayı seçer @xemrexxx
Kimle savaşip kimle sevişmesi beni ilgilendirmez Ben tüm olayı anlattım ve itiraz etmiyorsunAaa @Harunnn60 şimdi hangi mezardaysa çıkarır @destere i bulur Bilmediği düşmandansa bildiği düşmanla savaşmayı seçer @xemrexxx
Kimle savaşip kimle sevişmesi beni ilgilendirmez Ben tüm olayı anlattım ve itiraz etmiyorsun
xemrexxx in görevini üstleniyorsun sonra junior xemrexxx akımına bulaşırsan görürüm ben seni ayollHArun destere ile savaşmaz ; sevişir bence
Noldu ya. @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60Harunnn60 ciğim Senin @kerem ile battaniye altında oynaştiğinla ilgili konu yuzunden buralara gelmiştik Herkesi çiftleştiriyordu. Bana sadık dedi. ben de dedim ki ona sen daha sadık birisisin, böyle dediğine göre sen lise aşkını unutmamişindir. O yuzden evde kalmişindir dedim Ve Çiğdem ablan bu lafımı inkar etmedi. Uğursuz uğursuz konusma dedi. Yani yarama tuz basıp kanatma yüreğimi dedi