Charlie Cox, Daredevil'in İptali Hakkında İlk Kez Konuştu

Yeni SPN çekse HBO @xemrexxx havalara ucar. Malum HBO +18 kanal ve karişmiyor. Kim bilir Dean ve Sam'i aynı yataga sokar, olmadi Castiel'le Dean'i gerdeğe sokar filan yani:F
Zaten eski vadici gibi Eski Supernaturalcı @xemrexxx :A :A :A
-T9bmbWaOWQ.jpg

Tövbe tövbe yeni yeni şeyler çıkarıyorsunuz başıma :F ayoll destere gitti diye rahat nefes alıyordu şimdi tekrar işgilenndirme oğlanı :A :A :A @Harunnn60 @xemrexxx
Ama dünkü konusmada öyle demiyordun:A Lise aşkına hiç itiraz etmedin:A Demek ki var bişeyler. İçindeki kor hala sönmemiş. Alevlenecek diye korkuyorsun:A:A

destere görürse gebertir seni ( ki ben ilk önce seni gebertirim ) :A

Harunnn60 ciğim :X Senin @kerem ile battaniye altında oynaştiğinla ilgili konu yuzunden buralara gelmiştik:X Herkesi çiftleştiriyordu. Bana sadık dedi. ben de dedim ki ona sen daha sadık birisisin, böyle dediğine göre sen lise aşkını unutmamişindir. O yuzden evde kalmişindir dedim :A:A Ve Çiğdem ablan bu lafımı inkar etmedi. Uğursuz uğursuz konusma dedi. Yani yarama tuz basıp kanatma yüreğimi dedi :A:A

Harunnn60 ciğim :X Senin @kerem ile battaniye altında oynaştiğinla ilgili konu yuzunden buralara gelmiştik:X Herkesi çiftleştiriyordu. Bana sadık dedi. ben de dedim ki ona sen daha sadık birisisin, böyle dediğine göre sen lise aşkını unutmamişindir. O yuzden evde kalmişindir dedim :A:A Ve Çiğdem ablan bu lafımı inkar etmedi. Uğursuz uğursuz konusma dedi. Yani yarama tuz basıp kanatma yüreğimi dedi :A:A
Aaa @Harunnn60 şimdi hangi mezardaysa çıkarır @destere i bulur :F Bilmediği düşmandansa bildiği düşmanla savaşmayı seçer :A :A :A @xemrexxx

Noldu ya. :A @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60